Professional in positie; zorg voor jeugd

In deze workshop komen de ontwikkelingen in de jeugdgezondheidszorg en de jeugdzorg aan bod, die van invloed zijn op het beroep van zorgprofessionals in deze branche.

De jeugdgezondheidszorg en de jeugdzorg zijn volop in beweging. Dit brengt nieuwe kansen met zich mee voor de Centra voor Jeugd en Gezin (CJG) en de professionals die hier nu en in de toekomst werkzaam zijn.

Tijdens deze workshop besteden we aandacht aan de ontwikkelingen rond “de zorg aan de jeugd” in Nederland. Hoe zijn de verantwoordelijkheden naar de klanten op dit moment geregeld en wie heeft straks de regie? Welke rol heeft de provincie, gemeente, zorgverzekering nu en hoe zou die er in de toekomst uit kunnen zien? Hoe ziet het beroep van de zorgprofessionals in het CJG er nu uit en welke rol ligt hun in het verschiet?

Allemaal ontwikkelingen en vragen die van invloed zijn op de medewerkers die zich met de (zorg voor de) jeugd bezig (gaan) houden. Tijdens deze zeer interactieve workshop gaan we aan de hand van stellingen en voorbeelden in op de ontwikkelingen, dilemma’s, kansen en mogelijkheden van het CJG.

Door

CJG Rijnmond

Het CJG is een wijkgerichte basisvoorziening waar alle kinderen, ouders, jongeren en professionals welkom zijn met hun vragen over gezondheid, opvoeden en opgroeien.

Over CJG Rijnmond ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.