Van ‘hard’ sales naar ‘heart’ sales in de laboratorium branche

Heb jij een laboratorium achtergrond, vind je werken op het lab niet (meer) leuk en zou je graag meer willen weten over de mogelijkheid om met jouw achtergrond te gaan werken in sales als accountmanager, productspecialist, applicatie specialist of service engineer? Kom dan naar onze workshop.

Tijdens deze workshop geven we je inzicht in het vak sales en laten we je op interactieve wijze kennis maken met ons concept en hoe een functie in sales in de laboratoriumbranche eruit ziet.

 We nemen je mee in de verschuiving van ‘hard’ sales naar ‘heart’ sales en laten je ervaren dat er wel degelijk een andere manier van verkopen bestaat dan die van spelletjes en trucjes (hard). We laten je ervaren of de GOEP&KO manier van sales iets voor jou is en dat jij als persoon het verschil kunt maken op jouw eigen authentieke wijze.

Door

Goep & KO

GOEP&KO is dé Academy, gespecialiseerd in het opleiden, coachen en begeleiden van junior sales talenten met laboratorium achtergrond in de functie van accountmanager, productspecialist, applicatie specialist of service engineer.

Omdat verkopen echt een vak is vinden wij het belangrijk dat jou de mogelijkheid wordt geboden om alle facetten van sales te leren. Om je te kunnen ontwikkelen tot die professionele succesvolle verkoper en om elke dag weer vol enthousiasme en met plezier er tegen aan te gaan. Dus wij helpen je met het vinden van een baan in sales bij een laboratorium leverancier en heel belangrijk, jij bent dan tevens verzekerd van een opleidingstraject. Het opleidingstraject van GOEP&KO, de Laboratory Sales Academy.

Dus heb jij een laboratoriumachtergrond op HBO, WO of PhD niveau, wil jij jouw achtergrond blijven gebruiken en spreekt sales in de laboratoriumbranche je aan, kom dan naar onze workshop of neem contact met ons op via www.goepenko.nl.

Lees meer over Goep & KO ›

Sprekers Bekijk alle sprekers ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.