Slimmer een scriptie schrijven: Kickstart je scriptie!

Wat staat je te wachten bij het schrijven van je scriptie? We geven je graag handige tips & trucs op basis van onze jarenlange ervaring!

Zie jij op tegen het schrijven van je scriptie of lukt het je niet om verder te komen? In deze workshop van Topscriptie krijg je een goed overzicht van het scriptieproces, zodat je weet wat je te wachten staat en welke problemen de meeste studenten ervaren.

We zullen het scriptieproces in een aantal fasen bespreken, waarbij we de focus tevens leggen op het schrijven van een scriptie (het academisch schrijven). Daarnaast geven we je concrete scriptietips en adviezen. Als laatste gaan we kort in op de mentale voorbereiding bij het schrijven van je scriptie: hoe ga ik om met faalangst en scriptiestress?

Een goede voorbereiding blijkt te zorgen voor een beter inzicht in het scriptieproces, waardoor je tijdens het schrijven van je scriptie vaak sneller en efficiënter te werk kunt gaan. Uiteraard kun je ons na afloop ook al je scriptievragen stellen! zie ook http://www.topscriptie.nl/scriptietips/ 

Door

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Mijn account

Je bent niet ingelogd.