Slimmer een Topscriptie schrijven

Een scriptie schrijven is een bekend struikelblok voor de meeste studenten. Hoe schrijf je nu een goede scriptie als de eindstreep nog zo ver weg lijkt of als je vastloopt? En hoe zorg je ervoor dat je gemotiveerd blijft?

Wat een geweldig leven, studeren. Natuurlijk zijn er de nodige uitdagingen geweest, zoals het schrijven van een paper, maar die waren allemaal beperkt in omvang en vrij duidelijk.

Struikelblok
Het schrijven van een scriptie is een hele uitdaging, waarin wordt verwacht dat je geheel zelfstandig een uitgebreid onderzoek verricht. Een scriptie schrijven is om deze reden dan ook een bekend struikelblok voor de meeste studenten. Hoe schrijf je nu een goede scriptie als de eindstreep nog zo ver weg lijkt of als je vastloopt? En hoe zorg je ervoor dat je gemotiveerd blijft?

Kroon op je studie
Je scriptie moet de kroon zijn op je studie. Deze workshop is speciaal bedoeld voor studenten die moeten beginnen of op dit moment problemen ervaren met het schrijven van hun scriptie. Voor veel studenten is een scriptie schrijven lastig en zij ronden hun scriptie daardoor te laat of helemaal niet af. Deze workshop geeft een goed inzicht in het hele scriptieproces wat moet worden doorlopen.

Daarnaast zal de nadruk ook liggen op het schrijven van een scriptie en geven wij nuttige tips en een inzicht in de belangrijkste valkuilen van veel scriptieschrijvers. Er wordt tijdens de workshop stap voor stap stilgestaan bij alle onderdelen van het scriptieproces.

Op naar je diploma
Aan het einde van de workshop is er tijd gereserveerd om vragen te stellen over je eigen scriptie aan één van de begeleiders. Met deze workshop wordt het duidelijk hoe een goede scriptie in elkaar zit en wat daarbij belangrijk is: op naar je diploma!

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.