Social Media Awareness

Facebook, Instagram, Twitter, wie maakt er geen gebruik van? Via de digitale snelweg is het makkelijk om contact te maken met de buitenwereld zowel zakelijk als privé.

Maar hoe presenteren wij ons eigenlijk online? Niet iedereen is zich er van bewust dat alles wat je online deelt de reputatie van je werkgever kan beïnvloeden en vice versa. In deze training laten we zien hoe dun die grenzen zijn tussen je privé-, social media- en professionele leven en hoe je hier bewust mee om kunt gaan. Je krijgt tips waarmee je na afloop van de training gelijk aan de slag kunt.

Door

Publiek Interactief

Social care draagt bij aan betere dienstverlening, maar bedrijven en overheden benutten die kans onvoldoende. Ze zien er het nut niet van in, vinden het eng of weten niet hoe het werkt. Met advies, ondersteuning en training helpt Publiek Interactief koudwatervrees weg te nemen en overheden te ontzorgen bij het gebruik van social care. ‘Analoge manieren van werken hoeven niet bij het grofvuil te worden gezet, maar je moet online wel omarmen en voor je laten werken.’

Lees meer over Publiek Interactief ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.