Solliciteren, wat nu?

Carrièretips, CV, Sollicitatiegesprek, Solliciteren

Tijdens deze workshop leren de deelnemers op een interactieve manier over de verschillende stappen in het sollicitatie proces.

In het eerste deel van de workshop “Solliciteren, wat nu?” wordt ingegaan op de eerste presentatie aan een bedrijf, namelijk het maken van een sterk CV. Het CV is een dynamisch document waarbij steeds weer op een passende manier de aandacht van de werkgever getrokken moet worden. In het tweede deel gaan we vervolgens in op de motivatiebrief en het sollicitatiegesprek. Hierin wordt het gebruik van de STAR-methode onder andere aangeleerd.

Door

CV Check.info

Tijdens de CV Check workshop leren de studenten op een interactieve manier over de do’s & dont’s betreffende hem maken van een CV. Door middel van veel praktijkvoorbeeld en videomateriaal gaan we dieper in op de onderdelen die belangrijk zijn bij een CV en waar aandacht aan besteed moet worden bij een sollicitatiegesprek. Samen met de studenten bekijken we veel verschillende voorbeeld CV’s, waarbij de studenten op basis van de verkregen informatie tijdens de workshop zelf leren beoordelen hoe ze een zo overzichtelijk en sterk mogelijk CV maken. Centraal tijdens deze workshop staat het leren kijken vanuit het perspectief van de werkgevers en hierop inspelen met een overtuigend CV.

CVcheck.info ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.