Storytelling bij A fish named Fred

Retail, Vakinhoudelijk

Rob Schalker heeft 12 jaar geleden A fish named Fred opgericht. Het kleurrijke en vrolijke kledingmerk voor mannen is inmiddels in 35 landen verkrijgbaar en het eind is nog niet in zicht. Schalker presenteert in de RAI over Storytelling. Dit is een belangrijk element in het succes van A fish named Fred. Momenteel zijn er bij A fish named Fred functies als account manager en style advisors in de winkels in Amsterdam en Leidschendam waarbij ook storytelling een belangrijk element is.

Door

Gespreksleider

  • Multi-ondernemer Rob Schalker (bouwjaar 1965) heeft ruim 30 jaar ervaring in retail, branding, storytelling en communicatie. Hij is eigenaar en oprichter van het 360 fashion lifestyle concept A Fish Named Fred waarmee hij wereldwijd actief is. Inmiddels worden in 35 landen de kleurrijke en uitgesproken designs van deze eigenwijze vis gedragen door mannen die niet bang zijn om het podium te pakken.

    Be Proud, Stand Out.. Dat is de claim die A fish named Fred neerlegt. Schalker is in 2011 met zijn concept dat gebaseerd op story telling gestart. Hij en zijn team stappen nog elke dag met volle overtuiging hun bed uit om de wereld vrolijker, kleurrijker en vooral humoristisch te maken. 

    Rob spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.