TALKSHOW: The Caribbean lifestyle!

Caribbean, Talkshow, Vakinhoudelijk

Host Dionne Stax gaat in gesprek met vier (oud) medewerkers van toonaangevende bedrijven in Caribisch Nederland. Een dag in het leven van… Hoe is het om daar te werken en wonen? Wat zijn grote verschillen en overeenkomsten met Nederland? Hoe is de cultuur, natuur, de mentaliteit, sport en het nachtleven? Waarom keert iemand terug? Als deelnemer aan de informele, interactieve talkshow mag je uiteraard al jouw vragen stellen aan de vier enthousiaste professionals. Oriënteer je op leven en werken bij een bedrijf in the Dutch Carib en droom even weg bij een gesprek over ‘the Caribbean lifestyle’…

Gespreksleider

Sprekers Bekijk alle sprekers ›

 • Tosca Geneste: Tosca is trotse HR manager bij Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort. Zeven jaar geleden vertrok zij naar het eiland met haar motto; Life will only change when you become more committed to your dreams than you are to your comfort zone!

  Tosca spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Jonas Lafeber: Oud medewerker Jonas van onderwijsinstelling EOZ vertelt over zijn bruisende leven op Bonaire, voetbalcarrière en inzet als schoolmaatschappelijk werker.

  Jonas spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Fabian van Neerbos: Vanuit het Openbaar Ministerie Sint Maarten spreken we met HR manager Fabian, 31 jaar, inmiddels ruim 6 jaar woonachtig op Curaçao en alweer ruim 4 jaar werkzaam binnen het OM Carib. Met zijn team werken ze vanaf de standplaats Curaçao voor onze ruim 140 medewerkers op de eilanden Curaçao, Sint Maarten, Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

  Fabian spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Eind 2014 is Floor via via met BearingPoint Caribbean in contact gekomen over een functie als software developer/Be Informed specialist op Curaçao. Na 4 jaar op Curaçao gewoond te hebben zijn hij en zijn vrouw weer terugverhuisd naar Nederland maar hij werkt nog steeds voor het Caribische bedrijf.

  Floor spreekt tijdens:

  Lees meer ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.