TALKSHOW: The Road To Succes met Vedder&Vedder en Marielle Smit

Talkshow

In een inspirerend rondetafelgesprek praten drie jonge ondernemers met elkaar over het ondernemerschap, hun ambities, successen en leermomenten.

Niet bij een bedrijf in loondienst gaan werken, maar eigen baas zijn. Daar heb je niet alleen een goed bedrijfsidee en een ondernemersgeest voor nodig, maar ook een flinke dosis lef. Drie jonge ondernemers gingen het avontuur aan en betraden daarmee hun eigen Road to Success. Ontdek hun verhaal, wat is hun Road to Success?

Gespreksleider

Sprekers Bekijk alle sprekers ›

 • In januari 2021 begon ze een nieuw bedrijf: Mama Deli. Sinds april 2022 heeft ze al haar pijlen op deze onderneming gericht. Ze ging binnen twee jaar van idee naar een plekje in het vriesvak van de grote supermarkten. In 2018 was Smit moeder geworden. Haar dochtertje gaf ze het liefst verse groente- en fruithapjes. Na een dag hard werken stond ze daarom ’s avonds nog groenten te stomen en te pureren. Hiervandaan is haar babyvoeding merk ontstaan. Het ondernemen ging met vallen en opstaan. Ze heeft de Bold Future Award overhandigd gekregen bij de verkiezing Zakenvrouw van het Jaar. Ze is hiermee een veelbelovend onderneemster. De jury prees het ‘aanstormende talent’ vooral voor haar ‘moed, positiviteit en kracht’.

  Marielle spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Anne en Esther Vedder zijn de succesvolle ondernemers achter het megapopulaire sieradenmerk Vedder & Vedder. De identieke tweeling timmert al erg lang aan de weg en heeft zo grote samenwerkingen mogen verwezenlijken met onder andere Rita Ora, Sylvie Meis en Romee Strijd. Ze staan bekend om de gepersonaliseerde sieraden van goede kwaliteit. Ze hebben inmiddels 235 duizend volgers op Instagram, een leuke podcast en een documentaireserie op Videoland. Kortom: de zussen zijn niet meer weg te denken uit sieradenland.

  Ester en Anne spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • We moeten van het gas af en daarom – meestal – aan de warmtepomp. Maar om die te installeren, moet je hele huis overhoop worden gehaald. vincent bedacht een alternatief; de Tarnoc. een warmtepomp die radicaal anders werkt dan bestaande modellen en daardoor 1-op-1 de cv-ketel vervangt zonder grote aanpassingen aan de woning. Vincent behoort tot de beste 25 ondernemers onder de 25 jaar van het jaar 2022.

  Vincent spreekt tijdens:

  Lees meer ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.