Vind jouw weg in het Wilde Westen van de ICT

Waar sta jij in je carrière? Wat is jouw volgende stap? En vooral belangrijk: hoe zorg jij ervoor dat jij relevant blijft in de ICT wereld?

Of je nu een startende IT professional bent of al een aantal jaar ervaring hebt, er is altijd ruimte voor ontwikkeling. Daarom is het altijd een goed moment om je carrière pad uit te stippelen.

Tijdens deze workshop geven Kirsten en Irina jou tips over hoe jij de beste keuzes kunt maken om jouw carrière naar een hoger niveau te brengen.

Door

Sprekers Bekijk alle sprekers ›

 • Kirsten Bults

  Kirsten heeft door de jaren heen veel ervaring opgebouwd in de recruitment en HR, met name in de ICT-branche. Hierdoor weer zij als geen ander hoe je de beste keuzes kunt maken om je carrière een ware boost te geven. Door haar brede kennis kan zij een passend advies geven voor professionals van ieder niveau. Vandaag deelt zij deze kennis graag met jou.

  Kirsten spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Irina Kopylova

  Als marketeer in de ICT-wereld houdt Irina zich altijd up-to-date met de laatste trends op het gebied van IT. Het is een wereld waarin je snel moet kunnen schakelen en jezelf blijven ontwikkelen om relevant te blijven binnen de branche. Daarom vertelt zij graag over hoe je als ICT’er het beste carrièrepad kiest.

  Irina spreekt tijdens:

  Lees meer ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Mijn account

Je bent niet ingelogd.