Vrouwelijk leiderschap

leiderschap, persoonlijke ontwikkeling

Tijdens onze specifieke Female Leadership programma’s krijg je inzicht in je eigen blokkades en in het spel van organisaties.

De weg naar boven in organisaties kent voor vrouwen veel onzichtbare hindernissen. Niet alleen de omgeving is hierbij van invloed. Ook je eigen blokkades en persoonlijkheid spelen hierin een grote rol én hoe werkt het spel in organisaties nou echt? En wat kan het volgen van een female leadership trainingen jou brengen?

Female Leadership Training

Tijdens onze specifieke Female Leadership programma’s krijg je inzicht in je eigen blokkades en in het spel van organisaties. Wanneer deze geen belemmering meer vormen voor het realiseren van je ambities ben je in staat om nog meer uit je werk en leven te halen.

Door

Direction

Beter presteren met minder middelen vraag om excellent leiderschap. Wat drijft u? Hoe handelt u? Wat helpt u en uw organisatie nog beter te presteren? Direction adviseert, coacht en traint (vrij van btw) personen, teams en organisaties rond high performance leiderschap, teamdynamieken, omgaan met niet-presteerders en diversiteit & vrouwelijk leiderschap.

Bekijk de website van Direction ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.