Wat moet je met een accountant?

Van een accountant mag je als ondernemer verwachten dat hij je bedrijf kent, een goede sparringspartner is, efficiënt en pro-actief is, je bedrijf adviseert en daarmee bijdraagt aan de groei en bloei van je bedrijf. Maar is dat ook zo?

Van een accountant mag je als ondernemer verwachten dat hij je bedrijf kent, een goede sparringspartner is, effciënt en pro-actief is, je bedrijf adviseert en daarmee bijdraagt aan de groei en bloei van je bedrijf. Maar is dat ook zo?

Waaraan moet een accountant allemaal voldoen? Met andere woorden: wil de echte accountant opstaan? De beste stuurlui staan aan wal, zeggen ze. Maar in deze workshop gaan een aantal ondernemers samen met accountants na welke verwachtingen er daadwerkelijk zijn. Zij kunnen met open blik en uit eigen ervaring praten over de accountant, zoals die volgens hen het beste zou kunnen werken.

Aan de hand van een voorlopig profiel, waarin gedegen kennis, communicatieve en sociale vaardigheden, gecombineerd met gevoel voor de markt van de ondernemer in ieder geval zijn vastgelegd, wordt dit getoetst aan de verwachtingen van die ondernemers. Zij stellen dan vast hoe het profiel van een accountant er uit zou moeten zien. Welke kennis en vaardigheden nodig zijn om erkend te worden als een echte accountant.

Kortom: het beeld van de accountant wordt getoetst aan de praktijk. Deelnemers aan deze workshop kunnen actief aan deze discussie deelnemen.

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.