Wat wil ik nu echt?

Loopbaan

Ben jij op zoek naar een baan waar je energie van krijgt en die past bij je talenten, maar weet je niet goed wat je wilt en waar je moet beginnen? 

Sandra Klijn geeft je tijdens deze workshop de handvatten om te achterhalen wat je wilt, en welk eerste stappen je kunt nemen om controle te krijgen over je loopbaan.

Tijdens de workshop zal ze uitleg geven over de gratis tools die ze aanbiedt voor loopbaanontwikkeling zoals:

 • Loopbaanscan
 • Motivatie checklist
 • Gratis intake

Na 17 jaar werkervaring in Marketing, Sales en HR bij bedrijven als MSD, Danone en Philips, combineert Sandra onderzoek en bedrijfskennis om succesvolle programma's te ontwikkelen die richting geven aan het individuele carrière pad dat leidt tot werkplezier, zingeving en ontwikkeling.

Door

Gespreksleider

 • Sandra Klijn is de oprichtster van Klijn Creatief Teaching. Ze is docent aan de Vrije Universiteit in Amsterdam waar ze lesgeeft over organisatiegedrag, hier werkt ze ook aan haar PhD promotieonderzoek naar 'persoonlijke energie op het werk. Tijdens haar onderzoek heeft ze een model ontwikkeld dat verklaart waarom sommige mensen floreren onder bepaalde arbeidsomstandigheden en waarom anderen onder identieke arbeidsomstandigheden een burn-out kunnen krijgen.

   Het model voor persoonlijke energie op het werk heeft Sandra met haar team vertaald naar programma's voor vitaliteit (Energize Academy) en persoonlijke programma's voor loopbaanontwikkeling (Design your career Academy).

  Al die tijd dat ze onderzoek deed en lesgaf, werkte ze 32 uur in de week bij grote bedrijven in Nederland. Na 17 jaar werkervaring in marketing, sales en HR bij bedrijven als MSD, Danone en Philips, heeft ze besloten om ondernemer te worden en al haar kennis te bundelen om succesvolle loopbaanprogramma's te ontwikkelen. 

  Wil je weten of een van deze programma’s iets is voor jou? Bekijk de gratis loopbaantools om dit te onderzoeken op https://www.klijncreativeteaching.com/nl/gratis

  Sandra spreekt tijdens:

  Lees meer ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Mijn account

Je bent niet ingelogd.