Werken bij één van de meest aantrekkelijkste gemeenten van Nederland

carrièremogelijkheden, carrièretips, ervaringsdeskundigen, loopbaan, Overheid

Drie inspirerende sprekers vanuit populaire gemeenten van Nederland zullen in dit rondetafelgesprek vertellen waarom het werken bij hun gemeente zo interessant is.

Drie inspirerende sprekers vanuit populaire gemeenten van Nederland zullen in dit rondetafelgesprek vertellen waarom het werken bij hun gemeente zo interessant is. Waarom zij met plezier naar hun werk gaan en waar zij uitdaging en voldoening uit halen. 

Bij de gemeente worden complexe zaken behandeld, dat maakt het nemen van beslissingen vaak moeilijk en uitdagend. Wanneer je werkt voor de gemeente heb je een grote verantwoordelijkheid aangezien je rekening probeert te houden met alle inwoners van de stad.  Deze factoren maken werken bij een non-profit organisatie heel afwisselend en veel spannender dan de meeste personen denken.

Wil jij van drie top ambtenaren horen hoe het is om in de non-profit sector te werken en hoe het voelt om bij één van de populairste gemeenten van Nederland te werken? Kom dan naar dit rondetafelgesprek en stel hen jouw vragen.

Sprekers Bekijk alle sprekers ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.