Werken op projectbasis

Carrièretips, Ingenieursbureau, Techniek

Kom meer te weten over werken via een ingenieursbureau of technisch detacheerder.

Van het ontwerp van een chemische fabriek direct overstappen naar een offshore boorplatform. Als werknemer van een ingenieursbureau of technisch detacheerder werk je vaak aan steeds verschillende projecten. Door een kijkje in alle verschillende keukens blijft je baan altijd nieuw en uitdagend.

Is werken op projectbasis vloek of zegen? Kom op een interactieve wijze meer te weten over werken op projectbasis in de techniek. Via verschillende uitdagende stellingen via de Kahoot App worden verschillende onderdelen van werken op projectbasis live uitgelicht en besproken. Misvattingen worden opgehelderd en kansen komen aan het licht.

 Download alvast de kahoot app en tot 15 april!

 Je carrière wacht op je, waar wacht jij nog op?

Door

Continu

Sinds 1995 vertolkt Continu een toonaangevende rol in werving & selectie en detachering voor de bouwsector en de industrie.

Over Continu ›

Spreker Bekijk alle sprekers ›

  • Sinds mijn intrede binnen het bedrijfsleven houd ik mij bezig met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van Recruitment, Arbeidsmarkt & Communicatie, Sales, Leiderschap & Management, Loopbaanadvies (microblog LoopbaanRadar) en Techniekpromotie.

    Jan Willem spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.