Zijn er alternatieven voor een accountant?

Geef duidelijker richting aan je carrière en volg deze workshop om er achter te komen welke kant jij op kunt met je accountantsopleiding.

De financieel zakelijke dienstverlening vraagt om steeds meer specialisten. Mensen die op hun vakgebied expert willen zijn. Met een accountantsopleiding kun je werken in het hele gebied van deze dienstverlening. In het bedrijfsleven als CEO, als Controller of als Consultant. Maar er zijn legio andere mogelijkheden, namelijk een non-profit organisatie of een overheidsdienst. Je kunt natuurlijk ook je eigen bureau starten.

De vraag is of én wanneer je een keuze moet maken tussen accountant blijven of financieel specialist worden. Die keuze is ook afhankelijk van je eigen specifieke belangstellingsgebieden of voltooide (specialistische) studies. Belangrijkste is dat je de keuze maakt vanuit een duidelijk perspectief.

Daarom vertellen in deze workshop een aantal accountants voor welk alternatief en op basis van welke overwegingen zij kozen voor CEO, Controller, Consultant of andere opties. Ze willen op die manier mensen helpen om hun carrière duidelijker richting te geven.

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.