Zonder opleiding succesvol

persoonlijke ontwikkeling

Meestal staat een goede opleiding garant voor een goede carrière maar is dat altijd zo? Kun je zonder opleiding succesvol worden?

Rodney Leysner bewijst dat het niet hebben van een opleiding succes niet in de weg hoeft te staan. Als de winnaar van The Other Businessman award 2015  de award voor de beste multiculturele ondernemer van het jaar laat Rodney zien dat er andere factoren naast opleiding bepalend zijn voor succes! Met de Sparkel Group heeft hij een zeer succesvol bedrijf weten neer te zetten. Vanuit de Sparkel Group ontwikkeld en produceert hij bioscoopfilms waaronder de met goud bekroonde film Fashion Chicks en Heksen bestaan niet. Daarnaast ontwikkeld Sparkel dranken voor onder andere Albert Heijn, Action en Dirk van den broek drinks en het succesvolle merk 100% Naturel Juice. Rodney neemt je mee op zijn reis en laat je zien hoe je ook zonder opleiding succesvol kan zijn!

Spreker Bekijk alle sprekers ›

  • Rodney (1973) is een creatieve,  commerciële geest die graag buiten de standaard kaders denkt. Met zijn energie en doorzettingsvermogen weet hij anderen snel te enthousiasmeren en te overtuigen. Rodney heeft zijn school niet afgemaakt en besefte nadat hij van de HAVO werd teruggezet naar de MAVO dat de schoolbank niet  voor hem was weggelegd.

    Rodney spreekt tijdens:

    Lees meer ›

Waar & wanneer

Datum en tijd nog niet bekend.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.