De Carrièrebeurs Overheid

De Carrièrebeurs Overheid

De Carrièrebeurs Overheid is hét grootste carrière-evenement van Nederland én de Dutch Caribbean voor (bijna) afgestudeerde mbo, hbo en wo studenten en (young) professionals met (interesse in) een carrière in de overheid.


Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vond de 25ste jubileum editie plaats in de Amsterdam RAI en was met ruim 10.500 bezoekers en 230 topwerkgevers en onderwijsinstellingen en meer dan 80 workshops, masterclasses en presentaties hét grootste carrière-evenement van de laatste 10 jaar!


Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 22 en 23 maart 2024 op het grootste overheid carrière-evenement van Nederland met de innovatieve mix van on- & offline talent acquisition en employer branding, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.


Onder andere de volgende werkgevers hadden een stand op
De Carrièrebeurs Overheid 2023:

Werken bij Provincie Noord-Holland Werken bij Gemeente West-Betuwe Werken bij COA
Werken bij Smart Delta Drechtsteden Werken bij Belastingdienst Werken bij Defensie
Werken bij Rijksoverheid Werken bij Provincie Zuid-Holland Werken bij Provincie Utrecht
Werken bij UWV Werken bij Ministerie van Financiën Werken bij Gemeente Amsterdam
Werken bij Tweede Kamer Werken in de Caribbean Werken bij Provincie Noord-Brabant
Werken bij NVWA Werken bij Provincie Gelderland Werken bij Openbaar Ministerie - Curaçao, Sint Maarten, Bonaire & Sint Eustatius


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór De Carrièrebeurs Overheid op 22 & 23 maart 2024 in contact komen met de ruim 200 topwerkgevers en onderwijsinstellingen? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak dan snel jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met alle topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zullen zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

  BEURSOPENING & HOST

De 25ste editie van De Carrièrebeurs Overheid werd op vrijdag 14 april om 10.00 geopend door hét 'power couple' van Nederland: Nicolette van Dam en Bas Smit!


Journaliste, programmamaker én presentatrice Dionne Stax was de host van de 25ste editie van De Carrièrebeurs Overheid!


LinkedIn foto OPTREDENS

Op vrijdag 14 april blies - speciaal ingevlogen vanuit de Caribbean - topartiest Ataniro het dak van de RAI Amsterdam! Als klap op de vuurpijl konden de voetjes van vloer tijdens het live-optreden van Flemming! Emma Heesters sloot de 25ste editie van De Carrièrebeurs Overheid op spectaculaire wijze af met een knallend optreden.


WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wilde jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De Carrièrebeurs Overheid kon je gratis ruim 80 carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Workshops Bekijk alle workshops ›

 • Onderdeel van: De Carrièrebeurs Overheid

  Vr: - Zaal 4

  De wereld verandert snel. Jouw woon-, werk- en leefwereld heeft te maken met allerhande ontwikkelingen om onze omgeving schoon, gezond, veilig en duurzaam te houden. De moderne overheid is een dynamische omgeving die proactief is en anticipeert op deze toekomstige ontwikkelingen . Kortom, wij zijn bezig met jouw toekomst! Wat dat voor jou betekent en vooral je carrièrekansen om daar zelf aan bij te dragen hoor je in deze workshop aan de hand van drie kern thema’s: de energietransitie, de datagedreven overheid en je duurzame leefomgeving. Werken bij de overheid saai? Die tijden zijn al lang voorbij. Deze workshop mag je niet missen.

  •       De energietransitie – Wat betekent dat en hoe draag jij daaraan bij aan je eigen duurzame toekomst? Door Maurits Korse.
  •       Data gedreven werken – Een moderne overheid denkt pro-actief, maar wat betekent dat voor jou? Door Esmeralda Walroud.
  •       Jouw leefwereld morgen – Hoe heb jij positief  invloed op de inrichting van je leefwereld? Maatschappelijk, veilig, sociaal en inrichting. Door Rachel Postuma.

  Lees verder › Opslaan

 • Onderdeel van: De Carrièrebeurs Overheid

  Za: - Zaal 6

  De rechtspraak op de eilanden is  anders georganiseerd dan in Nederland. Er is maar één rechterlijk college voor Aruba, Curaçao, Sint Maarten en Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Dat is het Gemeenschappelijk Hof van Justitie. De leden van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie behandelen, zowel in eerste aanleg als in hoger beroep, civiele zaken, strafzaken en bestuursrechtelijke zaken (waaronder belastingzaken).  Het Openbaar Ministerie (OM) is belast met de strafrechtelijke handhaving van de rechtsorde en met andere bij wet vastgestelde taken. Deze hoofdtaak van het OM is te verdelen in drie kleinere: de opsporing van strafbare feiten, de vervolging van strafbare feiten en toezicht op de uitvoering (executie) van strafvonnissen. Het OM bepaalt óf en voor welke strafbare feiten iemand voor de strafrechter moet verschijnen.

  Lees verder › Opslaan

 • Onderdeel van: De Carrièrebeurs Overheid

  Za: - Zaal 1

  Host Dionne Stax gaat in gesprek met Joeri Kapteijns, bestuurslid van het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers. Aannames en misverstanden zijn er genoeg, maar wat is nu echt waar? Gestaafd door feiten en cijfers vertelt Joeri het echte verhaal.

  Lees verder › Opslaan

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 22
Amsterdam

Meer weten over De Carrièrebeurs Overheid 2024? 

Volg ons op Social Media:

FacebookLinkedInYoutube

Mediapartners
Logo JobnetLogo Slam!Logo KnaekBinnenlands Bestuur
MonsterboardDe Nieuwe Lichting