Deelnemende partijen

Onderstaande Topwerkgevers hadden een stand op de 26e editie van
De Nationale Carrièrebeurs:

Aareon

Aareon Nederland B.V.

Wij zijn Europa’s grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven. Bij Aareon staat samenwerken aan het succes van onze klanten voorop.

Accenture

Accenture

At the heart of every great change is a great human. Come join us and help grow your career and create value for businesses everywhere.

Achmea

Achmea

Bij Achmea ben je niet zomaar 'Data-engineer' of 'IT’er'. Je bent in de eerste plaats een ‘Hartloper’. Iemand die zijn hart volgt, voorop loopt in zijn vakgebied en zijn talent inzet om grote maatschappelijke vraagstukken op te lossen.

Acta Marine

Acta Marine

Acta Marine offers a variety of career opportunities both at sea and on shore for starters and professionals with different backgrounds.

ActiVite

ActiVite

We hebben een breed aanbod van zorg. Hierdoor kun je makkelijk switchen tussen thuiszorg en verpleeghuiszorg. Werken waar en wanneer jij dat wilt!

AddXP

AddXPerience

Een veranderde wereld, een nieuwe generatie, een nieuwe XPerience. Welkom bij AddXP, de next-gen recruitment specialist in business en IT.

A. de Jong

A. de Jong

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan of stage in de installatietechniek of in de brandertechniek? Wil je deel uitmaken van ons professionele en ambitieuze maar bovenal warme familiebedrijf dat al meer dan 145 jaar bestaat? Wij gaan voor duurzame relaties met onze opdrachtgevers, medewerkers en partners.

ADP

ADP

Wereldwijd helpen we professionals om hun werk beter en met plezier te doen. Alles wat we doen draait om mensen en dat begint al bij jou!

AEB

AEB

AEB Amsterdam werkt samen met partners om afvalvraagstukken op te lossen. Samen met hen zijn wij altijd op zoek naar de meest verantwoorde oplossingen.

Aethon

Aethon

Bij Aethon vind je altijd een baan die bij je past. Of je een doorgewinterde Professional, ZZP’er of young professional bent, bij Aethon Aelite vind jij jouw volgende uitdaging.

AIESEC

AIESEC

Go on an internship or volunteering project abroad. Find out about all the projects we have available for students.

Albron

Albron

Ontdek jouw carrièrekansen bij Albron. Werken bij Albron betekent passie voor food en gastvrijheid.

1
2
3
...
26