Schrijf je nu in!

De Techniek Carrièrebeurs

De Techniek Carrièrebeurs is hét grootste carrière-evenement van Nederland én de Dutch Caribbean voor (bijna) afgestudeerde mbo, hbo en wo studenten en (young) professionals met (interesse in) een carrière in de Techniek.

Claim je gratis ticket


Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vindt de 25ste jubileum editie als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs plaats in de Amsterdam RAI en is dan het grootste carrière evenement van de laatste 10 jaar. Tijdens De Nationale (Techniek) Carrièrebeurs maak je kennis met ruim 200 werkgevers en onderwijsinstellingen en kun je ook kosteloos één of meerdere van de ruim 70 carrière- en vakinhoudelijke workshops én werkgevers presentaties bijwonen in de Amsterdam RAI.


Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 14 en 15 april 2023 op het grootste Techniek carrière-evenement van Nederland met de innovatieve mix van on- & offline talent acquisition en employer branding, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.

Onder andere de volgende werkgevers hebben een stand op
De Techniek Carrièrebeurs 2023:

Werken bij Boskalis Werken bij Mammoet Werken bij Van Oord Marine Ingenuity
Werken bij Royal HaskoningDHV Werken bij Canon Production Printing Werken bij ProRail
Werken bij Enexis Werken bij CBRE Werken bij Feadship
Werken bij Stork Werken bij Movares Werken bij BAM
Werken bij Heijmans Werken bij Randstad Werken bij Stedin
Werken in de Caribbean Werken bij Equans Werken bij SPIE


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór De Techniek Carrièrebeurs op 14 & 15 april 2023 in contact komen met de ruim 200 topwerkgevers en onderwijsinstellingen? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak dan snel jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met alle topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zullen zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

  BEURSOPENING & HOST

De 25ste editie van De Techniek Carrièrebeurs wordt op vrijdag 14 april om 10.00 geopend door hét 'power couple' van Nederland: Nicolette van Dam en Bas Smit!


Journaliste, programmamaker én presentatrice Dionne Stax zal de host zijn van de 25ste editie van De Techniek Carrièrebeurs!
Dionne Stax

LinkedIn foto OPTREDENS

Na een drukke carrière-dag op De Techniek Carrièrebeurs is het tijd voor een feestje! Op vrijdag 14 april blaast - speciaal ingevlogen vanuit de Caribbean - topartiest Ataniro het dak van de RAI Amsterdam! Als klap op de vuurpijl kunnen de voetjes van vloer tijdens het live-optreden van Flemming! Dans en zing mee op de populaire hits als 'Amsterdam' en 'Automatisch'. Emma Heesters zal de 25ste editie van De Techniek Carrièrebeurs op spectaculaire wijze afsluiten met een knallend optreden.

WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wil jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De Techniek Carrièrebeurs kun je gratis heel veel carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Het workshopprogramma van De Techniek carrièrebeurs 2023 wordt later hier vermeld.

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 22
Amsterdam

Meer weten over De Techniek Carrièrebeurs 2023? 

Volg ons op Social Media:

FacebookLinkedInYoutube

Mediapartners
Logo JobnetLogo SlamLogo KnaekKivi Engineering Society
MonsterboardDe Nieuwe Lichting