Match & Meet met de beste werkgevers op het grootste carrière-evenement van Nederland

De Techniek Carrièrebeurs

Op vrijdag 6 & zaterdag 7 april 2018 vindt De Techniek Carrièrebeurs plaats als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs; Het carrière-evenement voor het technisch talent van Nederland!

Hier kun je kennis maken met een groot aantal topwerkgevers uit de Technische branche en tijdens Het Nationaal Ingenieurscongres volg je gratis vakinhoudelijke workshops.

De Techniek Carrièrebeurs | 6 & 7 april 2018 | RAI Amsterdam

Deel deze pagina

Topwerkgevers

Tijdens De Techniek Carrièrebeurs kun je vrijblijvend kennis maken met de recruiters van verschillende topwerkgevers in de technische branche die met een stand exposeren op de beursvloer. Zo kun je je laagdrempelig oriënteren op de arbeidsmarkt en ontdekken welke werkgever bij jou past.Exxon NS
TATA SteelGratis e-ticket >>Het Nationaal Ingenieurscongres

Het Nationaal Ingenieurscongres is onderdeel van De Techniek Carrièrebeurs. De vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops zijn in nauwe samenwerking met professionals uit de branche  samengesteld. Bezoekers kunnen hun vakkundige kennis verder verdiepen en diverse organisaties leren kennen.

Lees meer >>Techniek Experienceplein

Tijdens De Techniek Carrièrebeurs presenteren wij voor de tweede keer het Techniek Experienceplein. Op een speciaal ontworpen gedeelte is ruimte voor technische bedrijven die iets speciaals of een innovatie presenteren.

Gratis e-ticket >>Match & Meet

Met de nieuwe Match & Meet tool van Jobnet.nl en de carrièrebeurzen van Memory Events vind jij nu heel gemakkelijk jouw nieuwe baan. 
Schrijf je in voor De Techniek Carrièrebeurs en vul jouw Match & Meet profiel in. Je gegevens worden dan gematcht met de zorgvuldig samengestelde profielen van de exposanten. Wanneer een werkgever dé baan heeft voor jou, ontvang jij een persoonlijke uitnodiging om hem te komen ontmoeten op de beursvloer. Met jouw speciale ticket laat je zien dat jij een Match hebt. Deze werkgever wil jou heel graag spreken!

Bekijk het filmpje >>

Jouw Match & Meet profiel >>Waar & wanneer


-


-

Hollandhal
RAI Amsterdam
Amsterdam

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners