Schrijf je nu in!

De Zorg en Welzijn Carrièrebeurs

De Zorg en Welzijn Carrièrebeurs is dé carrièrebeurs voor (ook bijna) afgestudeerde Zorg en Welzijn kandidaten met werkervaring.

Claim je gratis ticket


Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vindt de 25ste jubileum editie als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs plaats in de Amsterdam RAI en is dan het grootste carrière evenement van de laatste 10 jaar.
Tijdens De Nationale (Zorg & Welzijn)  Carrièrebeurs maak je kennis met ruim 200 werkgevers en onderwijsinstellingen en kun je ook kosteloos één of meerdere van de ruim 70 carrière- en vakinhoudelijke workshops én werkgevers presentaties bijwonen in het Amsterdam RAI congrescentrum.


Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 14 en 15 april 2023 op hét Zorg & Welzijn carrière-evenement van Nederland met de innovatieve mix van on- & offline talent acquisition en employer branding, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.

Onder andere de volgende werkgevers hebben een stand op De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs 2023:

Werken bij OLVG Werken bij UMC Utrecht Werken bij Amsterdam UMC
Werken in de Caribbean Werken bij 's Heeren Loo Werken bij RIVM
Werken bij Korian Werken bij Veiligheidsregio Kennemerland Werken bij Ministerie van Defensie
Werken bij PIDZ Werken bij Medisch Spectrum Twente Werken bij UWV
Werken bij Cordaan Werken bij Mediant Werken bij COA
Werken bij Arts & Zorg Werken bij Rode Kruis Ziekenhuis Werken bij Beweging 3.0


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs op 14 & 15 april 2023 in contact komen met de ruim 200 topwerkgevers en onderwijsinstellingen? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak dan snel jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met alle topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zullen zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

  BEURSOPENING & HOST

De 25ste editie van De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs wordt op vrijdag 14 april om 10.00 geopend door hét 'power couple' van Nederland: Nicolette van Dam en Bas Smit!


Journaliste, programmamaker én presentatrice Dionne Stax zal de host zijn van de 25ste editie van De Zorg & Welzijn Carrièrebeurs!
Dionne Stax

LinkedIn foto OPTREDENS

Na een drukke dag op De Zorg en Welzijn Carrièrebeurs is het tijd voor een feestje! Op vrijdag 14 april blaast - speciaal ingevlogen vanuit de Caribbean - topartiest Ataniro het dak van de RAI Amsterdam! Als klap op de vuurpijl kunnen de voetjes van vloer tijdens het live-optreden van Flemming! Dans en zing mee op de populaire hits als 'Amsterdam' en 'Automatisch'. Emma Heesters zal de 25ste editie van De Zorg en Welzijn Carrièrebeurs op spectaculaire wijze afsluiten met een knallend optreden.


WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wil jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De Zorg en Welzijn Carrièrebeurs kun je gratis heel veel carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Het workshopprogramma van De Zorg en Welzijn carrièrebeurs 2023 wordt later hier vermeld.

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 22
Amsterdam

Meer weten over De Zorg en Welzijn Carrièrebeurs 2023? 

Volg ons op Social Media:

FacebookLinkedInYoutube

Mediapartners
Logo Match & MeetLogo JobnetLogo Slam!Logo Knaek
MonsterboardDe Nieuwe Lichting