Match & Meet met de beste werkgevers op het grootste carrière-evenement van Nederland

De IT-Carrièrebeurs

Het Nationaal IT-congres

De IT-Carrièrebeurs - dé carrièrebeurs voor (bijna) afgestudeerde IT'ers en voor IT'ers met werkervaring. Hier kun je kennis maken met een groot aantal topwerkgevers uit de IT-branche en tijdens het IT-congres volg je gratis vakinhoudelijke workshops.

De IT-Carrièrebeurs | 6 & 7 april 2018 | RAI Amsterdam

Topwerkgevers

Tijdens de IT-Carrièrebeurs kun je vrijblijvend kennis maken met heel veel topwerkgevers in de ICT-branche die met een stand exposeren op de beursvloer. Deze stands zijn bemand door recruiters, met wie je vrijblijvend in gesprek kunt gaan. Zo kun jij je oriënteren op jouw carrièremogelijkheden bij een groot aantal topwerkgevers!

 De topwerkgevers die tijdens de IT-carrièrebeurs van 2018 met een stand exposeren op de beursvloer worden in 2018 bekend gemaakt.

Onder andere onderstaande werkgevers waren tijdens de IT-carrièrebeurs van 2017 aanwezig met een stand:

KPN ConsutlingWorkshopprogramma

Het Nationaal IT-congres is onderdeel van De IT-Carrièrebeurs. Tijdens het congres kun je gratis deelnemen aan diverse workshops.Tijdens het workshopprogramma kun jij als (afstuderende) IT'er je vakkundige kennis verder verdiepen en diverse organisaties leren kennen. De vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops worden in nauwe samenwerking met professionals uit de branche samengesteld. Het workshopprogramma wordt regelmatig bijgewerkt. Houd deze pagina dus goed in de gaten!Match & Meet

Met de nieuwe Match & Meet tool van Jobnet.nl en de carrièrebeurzen van Memory Events vind jij nu heel gemakkelijk jouw nieuwe baan. 
Schrijf je in voor De IT Carrièrebeurs en vul jouw Match & Meet profiel in. Je gegevens worden dan gematcht met de zorgvuldig samengestelde profielen van de exposanten. Wanneer een werkgever dé baan heeft voor jou, ontvang jij een persoonlijke uitnodiging om hem te komen ontmoeten op de beursvloer. Met jouw speciale ticket laat je zien dat jij een Match hebt. Deze werkgever wil jou heel graag spreken!

Bekijk het filmpje >>

Jouw Match & Meet profiel >>

Waar & wanneer


-


-

Hollandhal
RAI Amsterdam
Amsterdam

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners