Match & Meet met de beste werkgevers 6 & 7 april 2018 RAI Amsterdam

De IT-Carrièrebeurs

Het Nationaal IT-congres

De IT-Carrièrebeurs - dé carrièrebeurs voor (bijna) afgestudeerde IT'ers en voor IT'ers met werkervaring. Hier kun je kennis maken met een groot aantal topwerkgevers uit de IT-branche en tijdens het IT-congres volg je gratis vakinhoudelijke workshops.

De IT-Carrièrebeurs | 6 & 7 april 2018 | RAI Amsterdam

Gratis inschrijven >>

Deel deze pagina

Topwerkgevers

Tijdens de IT-Carrièrebeurs kun je vrijblijvend kennis maken met heel veel topwerkgevers in de ICT-branche die met een stand exposeren op de beursvloer. Deze stands zijn bemand door recruiters, met wie je vrijblijvend in gesprek kunt gaan. Zo kun jij je oriënteren op jouw carrièremogelijkheden bij een groot aantal topwerkgevers!

 De topwerkgevers die tijdens de IT-carrièrebeurs van 2018 met een stand exposeren op de beursvloer worden in 2018 bekend gemaakt.

Onder andere waren de onderstaande organisaties aanwezig met een stand en/of (workshop)spreker op de beursvloer van De IT-Carrièrebeurs van 2017:

Werken bij ASML

Werken bij Capgemini

Werken bij CGI

Werken bij KPN Consulting Werken bij Ordina Werken bij de Procam
Werken bij de Rijksoverheid Werken bij Sogeti Werken bij NSWorkshopprogramma

Het Nationaal IT-congres is onderdeel van De IT-Carrièrebeurs. Tijdens het congres kun je gratis deelnemen aan diverse workshops.Tijdens het workshopprogramma kun jij als (afstuderende) IT'er je vakkundige kennis verder verdiepen en diverse organisaties leren kennen. De vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops worden in nauwe samenwerking met professionals uit de branche samengesteld. Het workshopprogramma wordt regelmatig bijgewerkt. Houd deze pagina dus goed in de gaten!Match & Meet

Met de nieuwe Match & Meet tool van Jobnet.nl en de carrièrebeurzen van Memory Events vind jij nu heel gemakkelijk jouw nieuwe baan. 
Schrijf je in voor De IT Carrièrebeurs en vul jouw Match & Meet profiel in. Je gegevens worden dan gematcht met de zorgvuldig samengestelde profielen van de exposanten. Wanneer een werkgever dé baan heeft voor jou, ontvang jij een persoonlijke uitnodiging om hem te komen ontmoeten op de beursvloer. Met jouw speciale ticket laat je zien dat jij een Match hebt. Deze werkgever wil jou heel graag spreken!

Bekijk het filmpje >>

Jouw Match & Meet profiel >>

Gratis Entree

Schrijf je in en ontvang meteen een gratis entreeticket in je mailbox.

Schrijf je nu in
Waar & wanneer


-


-

Hollandhal
RAI
Amsterdam

FacebookTwitterLinkdeInYoutubeGoogle+

Gratis Entree

Schrijf je in en ontvang meteen een gratis entreeticket in je mailbox.

Schrijf je nu in
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners