De IT Carrièrebeurs

De IT Carrièrebeurs

De IT Carrièrebeurs is hét grootste carrière-evenement van Nederland én de Dutch Caribbean voor (bijna) afgestudeerde mbo, hbo en wo studenten en (young) professionals met (interesse in) een carrière in de IT.


Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vond de 25ste jubileum editie plaats in de Amsterdam RAI en was met ruim 10.500 bezoekers en 230 topwerkgevers en onderwijsinstellingen en meer dan 80 workshops, masterclasses en presentaties hét grootste carrière-evenement van de laatste 10 jaar!


Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 22 en 23 maart 2023 op het grootste IT carrière-evenement van Nederland met de innovatieve mix van on- & offline talent acquisition en employer branding, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.


Onder andere de volgende werkgevers hadden een stand op
De IT Carrièrebeurs 2023:

Werken bij Axians Werken bij Cegeka Werken bij Adyen
Werken bij Accenture Werken bij Sogeti Werken bij Ordina
Werken bij Capgemini Werken bij Calco Werken bij Formorrow
Werken bij Topicus Werken bij CGI Werken bij Defensie
Werken bij Exact Cisco Networking Academy Werken bij Oracle
Werken bij Conclusion Werken bij Experis Werken bij ChipSoft


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór De IT Carrièrebeurs op 22 & 23 maart 2024 in contact komen met de ruim 200 topwerkgevers en onderwijsinstellingen? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak dan snel jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met alle topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zullen zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

  BEURSOPENING & HOST

De 25ste editie van De IT Carrièrebeurs werd op vrijdag 14 april om 10.00 geopend door hét 'power couple' van Nederland: Nicolette van Dam en Bas Smit!


Journaliste, programmamaker én presentatrice Dionne Stax was de host van de 25ste editie van De IT Carrièrebeurs!

LinkedIn foto OPTREDENS

Op vrijdag 14 april blies - speciaal ingevlogen vanuit de Caribbean - topartiest Ataniro het dak van de RAI Amsterdam! Als klap op de vuurpijl konden de voetjes van vloer tijdens het live-optreden van Flemming! Emma Heesters sloot de 25ste editie van De IT Carrièrebeurs op spectaculaire wijze af met een knallend optreden.

WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wilde jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De IT Carrièrebeurs kon je gratis ruim 80 carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Workshops Bekijk alle workshops ›

 • Onderdeel van: De IT Carrièrebeurs

  Vr: - Zaal 5

  Hoe moeten we omgaan met de huidige snelle opkomst van chat-AI’s, aangevoerd door het gehypte ChatGPT? Soms is het als een dronken oom op een verjaardag, vol verhalen die je met een zakje zout moet nemen. Soms is het een bron van wijsheid, waar je zelf de duidelijkheid in moet zien. Soms is het een nuttig hulpje, waar je in enige mate op kunt bouwen. Soms is het als een computerkarakter (NPC) in games, waar je bizarre/amusante conversaties mee kunt voeren. Chat-AI’s zijn dit alles en meer. En ze gaan ons werk en carrière veranderen. Hoe, dat moeten we sturen!

  Lees verder › Opslaan

 • Onderdeel van: De IT Carrièrebeurs

  Za: - Zaal 5

  In the fast-pacing space of social media apps, some functionality could also be used for web applications. I am going to show you how you could use the feature flagged Face Detection API in Chrome. With a demo, we will explore the possibilities to implement face filters in your future projects. With the webcam access of a device, we add glasses by processing a video feed and using it for fun, finding that sweet spot where fun and learning come together.

  Lees verder › Opslaan

 • Onderdeel van: De IT Carrièrebeurs

  Za: - Zaal 6

  In the first part of the workshop, I’ll go over the (technical) fundamentals of blockchain and web3. Everything you need to know in order to understand it so in the second part, we can explore the potential of blockchain together furthermore.

  Lees verder › Opslaan

 • Onderdeel van: De IT Carrièrebeurs

  Vr: - Zaal 4

  Veel organisaties kampen met een verouderd applicatielandschap, dat allesbehalve integraal en toekomstbestendig is. Bovendien voldoet het vaak niet meer aan de wensen van de business. Die oude systemen gereed maken voor de toekomst is een forse klus, mede doordat IT en de business elkaar vaak niet goed begrijpen. En door een tekort aan geschoold IT-personeel blijven innovaties vaak uit, waardoor bedrijven minder snel kunnen ontwikkelen en groeien. Aiden helpt organisatie bovenstaande problemen aan te pakken. We stomen organisaties klaar voor het werken volgens de BI-Modal IT-strategie in combinatie met het low-code softwareplatform Mendix (icm. SAP). Zo breng je IT en business nader tot elkaar, kun je als organisatie agile werken en verklein je je IT-backlog. Frank en Laurens-Jan praten je graag bij hoe wij dit aanpakken.

  Lees verder › Opslaan

 • Onderdeel van: De IT Carrièrebeurs

  Vr: - Zaal 2

  Na een korte introductie over cybersecurity als werkveld in het algemeen, gaan we met elkaar ervaren hoe het is om te hacken. Neem je telefoon mee en doe mee!

  Lees verder › Opslaan

 • Onderdeel van: De IT Carrièrebeurs

  Za: - Zaal 6

  Na een korte introductie over cybersecurity als werkveld in het algemeen, gaan we met elkaar ervaren hoe het is om te hacken. Neem je telefoon mee en doe mee!

  Lees verder › Opslaan

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 22
Amsterdam

Meer weten over De IT Carrièrebeurs 2024? 

Volg ons op Social Media:

FacebookLinkedInYoutube

Mediapartners
Logo JobnetLogo Slam!Logo KnaekLogo AG Connect
ReshiftDe Nieuwe LichtingMonsterboard