Schrijf je nu in!

De IT Carrièrebeurs

De IT Carrièrebeurs

De IT Carrièrebeurs is hét grootste carrière-evenement van Nederland én de Dutch Caribbean voor (bijna) afgestudeerde mbo, hbo en wo studenten en (young) professionals met (interesse in) een carrière in de IT.

Claim je gratis ticket


Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vindt de 25ste jubileum editie als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs plaats in de Amsterdam RAI en is dan het grootste carrière evenement van de laatste 10 jaar. Tijdens De Nationale (IT) Carrièrebeurs maak je kennis met ruim 200 werkgevers en onderwijsinstellingen en kun je ook kosteloos één of meerdere van de ruim 70 carrière- en vakinhoudelijke workshops én werkgevers presentaties bijwonen in de Amsterdam RAI.


Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 14 en 15 april 2023 op het grootste IT carrière-evenement van Nederland met de innovatieve mix van on- & offline talent acquisition en employer branding, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.


Onder andere de volgende werkgevers hebben een stand op
De IT Carrièrebeurs 2023:

Werken bij Axians Werken bij Cegeka Werken bij Adyen
Werken bij Accenture Werken bij Sogeti Werken bij Ordina
Werken bij Capgemini Werken bij Calco Werken bij Formorrow
Werken bij Topicus Werken bij CGI Werken bij Defensie
Werken bij Exact Cisco Networking Academy Werken bij Oracle
Werken bij Conclusion Werken bij Experis Werken bij ChipSoft


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór De IT Carrièrebeurs op 14 & 15 april 2023 in contact komen met de ruim 200 topwerkgevers en onderwijsinstellingen? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak dan snel jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met alle topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zullen zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

  BEURSOPENING & HOST

De 25ste editie van De IT Carrièrebeurs wordt op vrijdag 14 april om 10.00 geopend door hét 'power couple' van Nederland: Nicolette van Dam en Bas Smit!


Journaliste, programmamaker én presentatrice Dionne Stax zal de host zijn van de 25ste editie van De IT Carrièrebeurs!
Dionne Stax

LinkedIn foto OPTREDENS

Na een drukke carrière-dag op De IT Carrièrebeurs is het tijd voor een feestje! Op vrijdag 14 april blaast - speciaal ingevlogen vanuit de Caribbean - topartiest Ataniro het dak van de RAI Amsterdam! Als klap op de vuurpijl kunnen de voetjes van vloer tijdens het live-optreden van Flemming! Dans en zing mee op de populaire hits als 'Amsterdam' en 'Automatisch'. Emma Heesters zal de 25ste editie van De IT Carrièrebeurs op spectaculaire wijze afsluiten met een knallend optreden.

WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wil jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De IT Carrièrebeurs kun je gratis heel veel carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Het workshopprogramma van De IT carrièrebeurs 2023 wordt later hier vermeld.

Workshops Bekijk alle workshops ›

  • Onderdeel van: De IT Carrièrebeurs

    Vr: - Zaal 5

    Hoe moeten we omgaan met de huidige snelle opkomst van chat-AI’s, aangevoerd door het gehypte ChatGPT? Soms is het als een dronken oom op een verjaardag, vol verhalen die je met een zakje zout moet nemen. Soms is het een bron van wijsheid, waar je zelf de duidelijkheid in moet zien. Soms is het een nuttig hulpje, waar je in enige mate op kunt bouwen. Soms is het als een computerkarakter (NPC) in games, waar je bizarre/amusante conversaties mee kunt voeren. Chat-AI’s zijn dit alles en meer. En ze gaan ons werk en carrière veranderen. Hoe, dat moeten we sturen!

    Lees verder › Opslaan

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 22
Amsterdam

Meer weten over De IT Carrièrebeurs 2023? 

Volg ons op Social Media:

FacebookLinkedInYoutube

Mediapartners
Logo JobnetLogo Slam!Logo KnaekLogo AG Connect
ReshiftDe Nieuwe LichtingMonsterboard