Schrijf je nu in!

De Nationale Carrièrebeurs Branches

Tijdens De Nationale Carrièrebeurs zijn o.a. onderstaande branches aanwezig.

Gedurende deze dagen kan je kennismaken met topwerkgevers uit verschillende branches, zoals IT, Techniek, Marketing en Sales. Daarnaast zijn er specifieke workshops gericht op jouw branche.

Branchecongressen

 • De IT Carrièrebeurs

  De IT Carrièrebeurs is hét grootste carrière-evenement van Nederland én de Dutch Caribbean voor (bijna) afgestudeerde mbo, hbo en wo studenten en (young) professionals met (interesse in) een carrière in de IT.

  Claim je gratis ticket


  Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vindt de 25ste jubileum editie als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs plaats in de Amsterdam RAI en is dan het grootste carrière evenement van de laatste 10 jaar. Tijdens De Nationale (IT) Carrièrebeurs maak je kennis met ruim 200 werkgevers en onderwijsinstellingen en kun je ook kosteloos één of meerdere van de ruim 70 carrière- en vakinhoudelijke workshops én werkgevers presentaties bijwonen in de Amsterdam RAI.


  Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 14 en 15 april 2023 op het grootste IT carrière-evenement van Nederland met de innovatieve mix van on- & offline talent acquisition en employer branding, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.


  Lees meer ›

 • De Techniek Carrièrebeurs is hét grootste carrière-evenement van Nederland én de Dutch Caribbean voor (bijna) afgestudeerde mbo, hbo en wo studenten en (young) professionals met (interesse in) een carrière in de Techniek.

  Claim je gratis ticket


  Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vindt de 25ste jubileum editie als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs plaats in de Amsterdam RAI en is dan het grootste carrière evenement van de laatste 10 jaar. Tijdens De Nationale (Techniek) Carrièrebeurs maak je kennis met ruim 200 werkgevers en onderwijsinstellingen en kun je ook kosteloos één of meerdere van de ruim 70 carrière- en vakinhoudelijke workshops én werkgevers presentaties bijwonen in de Amsterdam RAI.


  Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 14 en 15 april 2023 op het grootste Techniek carrière-evenement van Nederland met de innovatieve mix van on- & offline talent acquisition en employer branding, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.

  Lees meer ›

 • De Carrièrebeurs Overheid

  De Carrièrebeurs Overheid is hét grootste carrière-evenement van Nederland én de Dutch Caribbean voor (bijna) afgestudeerde mbo, hbo en wo studenten en (young) professionals met (interesse in) een carrière in de overheid.

  Claim je gratis ticket


  Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vindt de 25ste jubileum editie als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs plaats in de Amsterdam RAI en is dan het grootste carrière evenement van de laatste 10 jaar. Tijdens De Nationale (Overheid) Carrièrebeurs maak je kennis met ruim 200 werkgevers en onderwijsinstellingen en kun je ook kosteloos één of meerdere van de ruim 70 carrière- en vakinhoudelijke workshops én werkgevers presentaties bijwonen in de Amsterdam RAI.


  Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 14 en 15 april 2023 op het grootste overheid carrière-evenement van Nederland met de innovatieve mix van on- & offline talent acquisition en employer branding, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.


  Lees meer ›

 • Het Nationaal Mastercongres

  The International Master Fair is hét carrière-evenement in Nederland voor bezoekers uit Nederland en de Dutch Caribbean met een bachelor of master, zonder én met werkervaring.

  Claim je gratis ticket


  Op vrijdag 14 april en zaterdag 15 april 2023 vindt de 25ste jubileum editie plaats in de Amsterdam RAI en is dan als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs het grootste carrière-evenement van Nederland van de laatste 10 jaar.
  Tijdens The International Masterfair & De Nationale Carrièrebeurs maak je kennis met ruim 200 werkgevers en toonaangevende onderwijsinstellingen en kun je kosteloos één of meerdere van de ruim 70 carrière- en vakinhoudelijke workshops én werkgevers & onderwijs presentaties bijwonen in het Amsterdam RAI congrescentrum.


  Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 14 en 15 april 2023 op The International Master Fair met een innovatieve mix van on- en offline werving, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.


  Lees meer ›

 • De Zorg en Welzijn Carrièrebeurs is dé carrièrebeurs voor (ook bijna) afgestudeerde Zorg en Welzijn kandidaten met werkervaring.

  Claim je gratis ticket


  Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vindt de 25ste jubileum editie als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs plaats in de Amsterdam RAI en is dan het grootste carrière evenement van de laatste 10 jaar.
  Tijdens De Nationale (Zorg & Welzijn)  Carrièrebeurs maak je kennis met ruim 200 werkgevers en onderwijsinstellingen en kun je ook kosteloos één of meerdere van de ruim 70 carrière- en vakinhoudelijke workshops én werkgevers presentaties bijwonen in het Amsterdam RAI congrescentrum.


  Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 14 en 15 april 2023 op hét Zorg & Welzijn carrière-evenement van Nederland met de innovatieve mix van on- & offline talent acquisition en employer branding, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.

  Lees meer ›

 • Werken in de Caribbean

  De "Werken in de Caribbean" eilandstands als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs is dé jaarlijkse ontmoetingsplaats voor (bijna) afgestudeerden en (young) professionals die graag (weer) in het Caribisch gebied willen werken.

  Claim je gratis ticket


  Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vindt De Nationale Carrièrebeurs alweer voor de 25ste keer plaats in de Amsterdam RAI.

  Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 14 en 15 april 2023 op de "Werken in de Caribbean" eilandstands als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs 2023 op het grootste carrière-evenement van Nederland – voor de optimale combinatie van on- & offline talent acquisition - stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.

  Lees meer ›

 • Het Nationaal Juristencongres

  Het Nationaal Juristencongres is hét juridische carrière-evenement voor (bijna) afgestudeerd juridisch talent én voor juridisch talent met werkervaring.

  Het Nationaal Juristencongres zal plaatsvinden in 2024! Houd onze website goed in de gaten om op de hoogte te worden gesteld van de datum.

  Wil je als organisatie al inschrijven voor 2024? Stuur dan een mail naar: sales@memory.nl om nu al verzekerd te zijn van een plek op hét grootste juridische carrière-evenement van Nederland.

  Lees meer ›

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 22
Amsterdam

Meer weten over De Nationale Carrièrebeurs 2023? 

Volg ons op Social Media:

FacebookLinkedInYoutube

Mediapartners
Logo Match & MeetLogo JobnetLogo Slam!Logo Knaek
MonsterboardDe Nieuwe Lichting