Schrijf je nu in!

Werken in de Caribbean

Werken in de Caribbean

De "Werken in de Caribbean" eilandstands als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs is dé jaarlijkse ontmoetingsplaats voor (bijna) afgestudeerden en (young) professionals die graag (weer) in het Caribisch gebied willen werken.

Claim je gratis ticket


Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vindt De Nationale Carrièrebeurs alweer voor de 25ste keer plaats in de Amsterdam RAI.

Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 14 en 15 april 2023 op de "Werken in de Caribbean" eilandstands als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs 2023 op het grootste carrière-evenement van Nederland – voor de optimale combinatie van on- & offline talent acquisition - stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.

Onder andere de volgende werkgevers hebben een stand op de "Werken in de Caribbean" eilandstands:

Werken bij EY Dutch Caribbean Werken bij Blue Bay Curacao Golf & Beach Resort Werken bij Grant Thornton
Werken bij Openbaar Ministerie - Curaçao, Sint Maarten, Bonaire & Sint Eustatius Werken bij Stichting Expertisecenter Onderwijs Zorg Bonaire Werken bij Janssen de Jong Groep
Werken bij Horacio Oduber Hospital Werken bij White Yellow Cross Werken bij BearingPoint
Werken bij Openbaar Lichaam Bonaire Werken bij Rijksdienst Caribisch Nederland Werken bij HBN Law & Tax
Werken bij Algemeen Pensioenfonds Sint Maarten Werken bij SOAB Werken bij Gemeenschappelijk Hof van Justitie
Werken bij Port St. Maarten Werken in de Caribbean Werken bij Stichting WeConnect


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór De National Carrièrebeurs op 14 & 15 april 2023 in contact komen met de ruim 200 topwerkgevers en onderwijsinstellingen? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak dan snel jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met alle topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zullen zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

  BEURSOPENING & HOST

'Werken in de Caribbean' - onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs - wordt op vrijdag 14 april om 10.00 geopend door hét 'power couple' van Nederland: Nicolette van Dam en Bas Smit!


Journaliste, programmamaker én presentatrice Dionne Stax zal de host zijn van 'Werken in de Caribbean' - onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs!
Dionne Stax

LinkedIn foto OPTREDENS

Na een drukke dag op ‘’De Werken in de Caribbean eilandstands’’ als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs is het tijd voor een feestje! Op vrijdag 14 april blaast - speciaal ingevlogen vanuit de Caribbean - topartiest Ataniro het dak van de RAI Amsterdam! Dans en zing mee op de populaire hits als 'Dios Para Den’ en ‘Te Paden’! 

WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wil jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De Nationale Carrièrebeurs kun je gratis heel veel carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Het workshopprogramma van Werken in de Caribbean 2023 wordt later hier vermeld.

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 22
Amsterdam

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
Stichting WeConnectJobnetKNAEKSLAM!
MonsterboardDe Nieuwe Lichting