Schrijf je nu in!

Exposanten

Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een passende baan? Kom dan naar De Nationale Carrièrebeurs en ontmoet meer dan 120 topwerkgevers met veel openstaande vacatures!

Onderstaand vind je een voorlopig overzicht van de organisaties die deelnemen aan De Nationale Carrièrebeurs 2019 met een stand. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld.

Sorteren op alfabet

 • Calco Calco

  Calco denkt, werkt en kijkt op innovatieve wijze naar uw IT-vraagstukken. Kwaliteit zit verankerd in ons DNA. Uw vraag en behoefte staan altijd centraal: we kijken samen naar de beste oplossing die voor u werkt. That’s the way we do IT.

 • KPMG KPMG

  *
  Bij KPMG bied je als accountant zekerheid over informatie als vertrouwenspersoon van het maatschappelijk verkeer. Als adviseur ontwikkel je geavanceerde (digitale) oplossingen voor de economie van morgen.
   Op deze manier werken wij met onze klanten in hun streven naar groei of progressie.

 • Make It Work Make IT Work

  Make IT Work maakt het voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond mogelijk zich te laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau en direct in een baan van start te gaan. Cursisten worden via een tool geselecteerd voor Make IT Work.

 • Rijksoverheid Rijksoverheid

  Als een van de grootste werkgevers van ons land biedt de Rijksoverheid een enorme diversiteit aan werk. Maar waar kom je nu precies terecht als je bij de Rijksoverheid komt werken?

 • Capgemini Capgemini

  Capgemini is een van 's werelds grootste leveranciers van consulting-, technologie- outsourcing- en local professional services. Met ingrijpende en innovatieve transformaties helpen we onze klanten om hun resultaten fors te verbeteren.

 • Procam Procam

  Het begeleiden van jonge IT’ers naar een bevlogen IT carrière is onze passie! Ben jij één van de jonge IT professionals met grote dromen?  Dan nemen wij jou graag mee in het avontuur dat leidt naar je droombaan – de Procam CareerCraft Academy.

 • Ordina Ordina

  Wij bouwen aan een wereld waarin ICT écht voor mensen werkt. Door nieuwe technologie waardevol te maken voor grote spelers. Of het nu om banken, ziekenhuizen, havens of overheidsdiensten gaat. Wij zijn de werkgever van digitaal Nederland. En wij zoeken tech-toppers.

 • TOPdesk TOPdesk

  TOPdesk is een internationaal groeiend software- en consultancybedrijf, en maker van de beste servicemanagement-tool van Nederland. TOPdesk heeft een informele werksfeer waarin ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen centraal staat.

 • CGI CGI

  Als wereldspeler in de zakelijk en IT-dienstverlening kunnen we je de meest uitdagende carrièremogelijkheden bieden. Je werkt mee aan aansprekende (inter)nationale projecten met een grote betekenis voor onze opdrachtgevers in het bedrijfsleven en bij de overheid.

 • Breijer Breijer

  Wil jij werken in de techniek of de bouw? Kom dan bij Breijer werken. We zijn gespecialiseerd in verbouw, renovatie, installatie, afbouw en onderhoud van complete bedrijfspanden en overheidsgebouwen.

 • http://www.jobnet.nl/werken-bij/gemeente-hollands-kroon.html Gemeente Hollands Kroon

  Hollands Kroon is een ambitieuze organisatie. We geloven de beste resultaten te halen door uit te gaan van vertrouwen. Dat betekent dat er bij ons geen managers zijn, teams werken zelfsturend.

 • Werken bij Hot Item Hot ITem

  Hot ITem werkt vanuit de overtuiging dat je businessvraagstukken alleen effectief kunt aanpakken als je kwalitatief hoogwaardige ondersteuning combineert met een pragmatische inzet van informatietechnologie. Onze projecten liggen dan ook op het snijvlak van Business en IT.

 • ASML ASML

  Wil jij werken in een internationale omgeving & complexe problemen oplossen? Solliciteer! ASML - een van de grootste spelers in de technologie industrie. Kom bij ons werken!

 • Axians Axians

  Axians draait op mensen, zij maken het verschil. Ons succes zit dus vooral in collega’s die onze groep vormen én in de waarde die we leveren aan onze klanten. Daarom investeren we continu in mensen om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

 • Luchtverkeersleiding Nederland Luchtverkeersleiding Nederland

  Het succes van Luchtverkeersleiding Nederland is afhankelijk van de inzet en deskundigheid van onze medewerkers. We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen.

 • Werken bij Inzetbaar Inzetbaar

  Inzetbaar staat voor samenwerking, handen uit de mouwen en een persoonlijke aanpak. Onze professionals zijn gericht op het oplossen van problemen, resultaatgericht en baanbrekend, zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

 • Werken bij Gemeente Amsterdam Gemeente Amsterdam

  De dynamiek van Amsterdam vraagt ambtenaren nieuwe stijl, professionals met initiatief en ambitie, maar vooral talent voor de Amsterdammers en hun stad. Voor elk opleidingsniveau is er wel een functie weggelegd.

 • Werken bij Zelfstroom Zelfstroom

  Geen normale missie, maar een duurzame! Daarom maken we zonne-energie leuk, makkelijk en betaalbaar voor iedereen. We zien de toekomst zonnig in, maar er is wel werk aan de winkel. We hopen dat jij daar energie van krijgt!

 • Shell Shell

  *
  A career with Shell is more than just a day job. It’s an opportunity to join a company that tackles the challenge of meeting the world’s rising energy needs, thanks to its people’s experience, expertise and innovative approach
  . 

 • Afas Software AFAS Software

  Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt.

 • Werken bij Technetium Technetium

  Technetium bemiddelt voor zowel tijdelijke projecten als ook voor uw structurele vacatures. De technische sectoren waarin Technetium actief is zijn onder andere: Machine- en Apparatenbouw, Scheepvaartindustrie en Technische Automatisering.

 • Gemeente Haarlemmermeer Gemeente Haarlemmermeer

  Met de luchthaven Schiphol, 54 bedrijventerreinen, 17 kantorenlocaties, een veelzijdig woonaanbod, goede bereikbaarheid en veel groen is Gemeente Haarlemmermeer een dynamische gemeente.

 • Neomax Neomax

  Passende IT-vacatures! Afhankelijk van jouw ervaring, wensen en ambitie gaan we voor jou op zoek naar een vacature waar je blij van wordt. Bij een organisatie die bij je past en in een team waar jij je lekker voelt.

 • unica Unica

  Unica is met een netwerk van bedrijven en meer dan 2.200 medewerkers een van de grootste technisch dienstverleners. De bedrijven opereren zelfstandig, maar werken tegelijkertijd nauw samen om integrale oplossingen te kunnen bieden.

 • LindenIT Linden-IT

  Voor onze medewerkers zijn wij een werkgever die investeert in zijn personeel. Wij bieden niet alleen uitdagende projecten, maar ook doorgroeimogelijkheden. Wij zijn persoonlijk betrokken bij iedere medewerker en zijn/haar groei.

 • NCIM Groep NCIM Groep

  Wil jij werken aan uitdagende, technische en complexe projecten? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? En heb jij een passie voor technologie? Als Software Ontwikkelaar bij NCIM Groep werk je mee aan diverse projecten bij uiteenlopende klanten.

 • Ministerie van Defensie Ministerie van Defensie

  Zet je in voor vrede en veiligheid, overal ter wereld. Word militair! Categorieën: Marine, Landmacht, Luchtmacht, Marechaussee.

 • Werken bij itelligence itelligence

  Wij zijn volop in de groei. Ons team heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij denken in kansen en moedigen pro-activiteit aan. Bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team.

 • Continu Continu

  Kernactiviteiten detachering en werving & selectie draaien bij Continu om de juiste keuzes maken. Daar maak jij als toekomstig Continu'er je dagelijks werk van. Met hart en ziel ga je aan de slag.

 • Werken bij DCMR Milieudienst Rijnmond DCMR Milieudienst Rijnmond

  Wij streven continu naar een juiste balans en moeten doortastend zijn. Dat is balanceren voor gevorderden. We zoeken ambitieuze medewerkers, die hun kennis willen inzetten en graag groeien in een professionele omgeving.

 • EsperantoXL EsperantoXL

  Wij bouwen software robots en applicaties die bedrijfsprocessen vereenvoudigen en versnellen. EsperantoXL heeft een gezonde groeiambitie, hiervoor zijn we op zoek naar nieuwe talenten die onze teams komen versterken.

 • Werken bij Chipsoft ChipSoft

  We werken hard om de meest innovatieve Zorg-ICT (HiX) te ontwikkelen om zorgprofessionals,  bestuurders en ondersteunend personeel optimaal te ondersteunen in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit.

 • Fugro Fugro

  *
  Werken bij Fugro betekent een veelzijdige baan, met ruimte voor eigen initiatief, in diverse functies voor korte of langere tijd werken in het buitenland en volop ontwikkelingsmogelijkheden.

 • Powerbox Powerbox

  Powerbox is recognized for technical innovations that reduce energy consumption and its ability to manage full product lifecycles while minimizing environmental impact. Powerbox is a Cosel Group Company.

 • DSW Zorgverzekeraar DSW Zorgverzekeraar

  DSW is een innovatieve organisatie. DSW ontwerpt, ontwikkelt en realiseert bijna alle applicaties zelf. Alles wordt in het werk gesteld om klanten goede service te verlenen en medewerkers maximaal in hun werkzaamheden te ondersteunen.

 • SThree SThree

  Wij begrijpen dat je in de verschillende fasen van je carrière andere prioriteiten hebt. Daarom maken we afspraken over flexibel werken en investeren we volop in technologieën die dit mogelijk maken.

 • Sogeti Sogeti

  Sogeti is een ICT-dienstverlener die mensen uitdaagt om zich te blijven ontwikkelen en het optimale uit zichzelf te halen. Sogetisten zijn gepassioneerde vakmensen die actief bijdragen aan het resultaat van onze toonaangevende klanten.

 • Werken bij Langhenkel Talenter Langhenkel Talenter

  Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek komen. Dit doen we door een aanbod op maat, dat aansluit op de realiteit van de dag. Wij zorgen ervoor dat het werk wordt gedaan en dat het goed wordt gedaan.

 • Werken bij Career Control Career Control

  Wij helpen organisaties hun doelstellingen te bereiken, door het leveren van het juiste talent en te ondersteunen in bedrijfsprocessen. We zijn actief binnen finance, banking, consultancy, HRM en klantcontact als intermediair in personeelsbemiddeling.

 • ExxonMobil ExxonMobil

  *
  We are the world's largest publicly traded international oil and gas company, providing energy that helps underpin growing economies and improve living standards around the world.

 • Memory Group Memory Group

 • Scheer Nederland Scheer Nederland

  Scheer Nederland is een laagdrempelige en platte organisatie die een perfecte thuisbasis is voor de ondernemende consultant met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Ons team bestaat voornamelijk uit Business Consultants die hun sporen reeds hebben verdiend met implementaties en ruime kennis bezitten van de business en het SAP-portfolio.

 • CERN CERN

  As a truly unique Organization, CERN seeks truly unique individuals to achieve its goals. With Excellence as a central value, we are looking for people who are motivated, have purpose, imagination, enjoy a challenge, show integrity, and love the quality of life on offer here.

 • NS NS

  Wil jij meewerken aan de reis van morgen? Kom werken bij NS! Welke plannen je ook hebt met je carrière, bij NS kun je alle kanten op.

 • Conspect Conspect

  Bij ons is altijd plaats voor ambitieuze professionals die hun talenten benutten en uitdiepen. En voor professionals die op zoek zijn naar gave ICT vacatures om bij te dragen aan innovatieve projecten.

 • KLM KLM

  Wil jij ook KLM’er worden? Om onze ambities voor een gezonde toekomst waar te maken zijn we altijd geïnteresseerd in nieuw talent dat ons bedrijf iets extra's kan bieden. Van jou verwachten we daadkracht, denkkracht, passie en energie.

* Deze exposant staat op het WO Toptalent Event. Dit gedeelte van de beurs is uitsluitend toegankelijk voor ingeschreven WO Toptalenten. Bekijk deze pagina voor de criteria en meer informatie.

De Nationale Carrièrebeurs 
5 & 6 april 2019
RAI Amsterdam

Meer weten over De Nationale Carrièrebeurs 2019? 

Volg ons op Social Media:

FacebookTwitterLinkedInYoutube

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
JobnetTechnisch Weekblad