Deelnemende partijen

Ben jij (bijna) afgestudeerd en op zoek naar een passende baan? Kom dan naar De Nationale Carrièrebeurs en ontmoet meer dan 120 topwerkgevers met veel openstaande vacatures!

Onderstaand vind je een voorlopig overzicht van de organisaties die deelnemen aan De Nationale Carrièrebeurs. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld.

Sorteren op alfabet

 • The Boost Coach The Boost Coach

  BUSINESS + LIFE COACH = THE BOOST COACH

  The Boost Coach geeft de workshop:
  Hoe activeer je je Female Factor voor succes? ›

 • Pure Talent Pure Talent

  Pure Talent is een kritisch en inspiratievol trainingsbureau, dat Opleidingen & Trainingen biedt op het gebied van sociale- en communicatieve vaardigheden.
  Pure Talent geeft de workshops:
  “It’s all about you” onderhandelen/durf te vragen. ›

  "Succesvol netwerken” verkoop jezelf in 1 minuut. ›

 • University of Derby University of Derby - Go4master

  Rated Gold in the Teaching Excellence Framework 2017 and a Top 30 UK University in the Guardian University Guide 2019, our academic strength is backed up by practical experience to ensure our students are ready for a successful career.

 • Calco Calco

  Calco denkt, werkt en kijkt op innovatieve wijze naar uw IT-vraagstukken. Kwaliteit zit verankerd in ons DNA. Uw vraag en behoefte staan altijd centraal: we kijken samen naar de beste oplossing die voor u werkt. That’s the way we do IT.

 • ExxonMobil ExxonMobil

  *

  We are the world's largest publicly traded international oil and gas company, providing energy that helps underpin growing economies and improve living standards around the world.

 • Johan Cruyff Institute Johan Cruyff Institute

  Het Johan Cruyff Institute is een krachtige mix van docenten, medewerkers en partners die een passie delen om de volgende generatie leiders in sport business op te leiden in het belang van de sporters, sport partners, organisaties en de studenten zelf.
  Het Johan Cruyff Institute geeft de workshop:
  Cruyffiaanse workshop: ‘Hoe word je een Master in jezelf positioneren?' ›

 • Capgemini Capgemini

  Capgemini is een van 's werelds grootste leveranciers van consulting-, technologie- outsourcing- en local professional services. Met ingrijpende en innovatieve transformaties helpen we onze klanten om hun resultaten fors te verbeteren.

 • KNVI KNVI

  De KNVI is een netwerk waar de disciplines IT, archief en bibliotheek bij elkaar komen: hét platform van de informatieprofessional. Kennis bieden we door in heel Nederland jaarlijks tientallen evenementen te organiseren over actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied.

 • TOPdesk TOPdesk

  TOPdesk is een internationaal groeiend software- en consultancybedrijf, en maker van de beste servicemanagement-tool van Nederland. TOPdesk heeft een informele werksfeer waarin ruimte en vrijheid om jezelf te ontwikkelen centraal staat.

 • KLM KLM

  Wil jij ook KLM’er worden? Om onze ambities voor een gezonde toekomst waar te maken zijn we altijd geïnteresseerd in nieuw talent dat ons bedrijf iets extra's kan bieden. Van jou verwachten we daadkracht, denkkracht, passie en energie.

 • Ordina Ordina

  Wij bouwen aan een wereld waarin ICT écht voor mensen werkt. Door nieuwe technologie waardevol te maken voor grote spelers. Of het nu om banken, ziekenhuizen, havens of overheidsdiensten gaat. Wij zijn de werkgever van digitaal Nederland. En wij zoeken tech-toppers.

 • Sogeti Sogeti

  Sogeti is een ICT-dienstverlener die mensen uitdaagt om zich te blijven ontwikkelen en het optimale uit zichzelf te halen. Sogetisten zijn gepassioneerde vakmensen die actief bijdragen aan het resultaat van onze toonaangevende klanten.

 • Reade Reade

  Wij zoeken professionals die zich, dag in dag uit, met passie en plezier inzetten voor onze cliënten. In een gastvrije en inspirerende omgeving help je hen het leven (weer) zo goed mogelijk op te pakken.

 • RE/MAX RE/MAX

  Heb je een passie voor de makelaardij en ervaring in de sales? Sta jij open voor nieuwe uitdagingen en wil jij jouw carrière naar een nieuw hoogtepunt brengen? Dan zoeken wij jou!

 • Tata Consultancy Services Tata Consultancy Services

  We're proud of our heritage and values based on creativity and innovation.
  Discover the best platform to solidify your career.

 • Neomax Neomax

  Passende IT-vacatures! Afhankelijk van jouw ervaring, wensen en ambitie gaan we voor jou op zoek naar een vacature waar je blij van wordt. Bij een organisatie die bij je past en in een team waar jij je lekker voelt.

 • Werken bij Chipsoft ChipSoft

  We werken hard om de meest innovatieve Zorg-ICT (HiX) te ontwikkelen om zorgprofessionals,  bestuurders en ondersteunend personeel optimaal te ondersteunen in het verlenen van zorg van de hoogste kwaliteit.

 • Northumbria University Northumbria University

  Students from all over the world choose Northumbria University for many reasons; our academic excellence, and that they will benefit from a fantastic student experience.

 • Your Next Chapter Your Next Chapter

  Your Next Chapter verzorgt Interne Coaching programma’s voor bedrijven met de focus op Verbinding, Relaties & Ontwikkeling. Naast deze structurele oplossing voor gelukkige werknemers is er ook een mogelijkheid tot Yoga@Work en organiseren van events en reizen.
  Your Next Chapter geeft de workshop:
  Van Stresskip naar Master of Your Mind ›

 • 4TU.School for Technological Design 4TU.School for Technological Design

  The 4TU.School for Technological Design, Stan Ackermans Institute offers two-year post-master technological designer programmes.
  4TU.School for Technological Design geeft de workshop:
  Boost your career! Get your PDEng degree and become a technological designer! ›

 • SOA People SOA People

  Een passie voor SAP? SOA People is een jong en snelgroeiend consultancybedrijf. We zijn gespecialiseerd in SAP-oplossingen en gebrand op het creëren van toegevoegde waarde voor onze klanten. Word lid van onze Training Academy: we geven jonge afgestudeerden de kans om hun carrière te versnellen en waarde toe te voegen aan onze klantprojecten.

 • CPM CPM

  CPM staat voor sales & mensen! Wij verhogen de sales van onze klanten door het inzetten van fieldmarketingteams. Bij CPM werk je voor de mooiste A-merken en ben je verzekerd van een afwisselende baan met doorgroeimogelijkheden. Wij bieden (sales) functies op elk niveau, “The sky is the limit!”

 • Werken bij Zelfstroom Zelfstroom

  Geen normale missie, maar een duurzame! Daarom maken we zonne-energie leuk, makkelijk en betaalbaar voor iedereen. We zien de toekomst zonnig in, maar er is wel werk aan de winkel. We hopen dat jij daar energie van krijgt!

 • Go4master Go4master

  Study at world-class universities. Go4master geeft gratis advies en beantwoordt al je vragen over het volgen van een Master studie in het buitenland / Verenigd Koninkrijk.

 • Ministerie van Defensie Ministerie van Defensie

  Zet je in voor vrede en veiligheid, overal ter wereld. Word militair! Categorieën: Marine, Landmacht, Luchtmacht, Marechaussee.

 • Continu Continu

  Kernactiviteiten detachering en werving & selectie draaien bij Continu om de juiste keuzes maken. Daar maak jij als toekomstig Continu'er je dagelijks werk van. Met hart en ziel ga je aan de slag.

 • YOBZ YOBZ

  Recruitment op de kaart zetten, maar dan net even anders. Wij vinden dat recruitment eens serieus genomen moet worden, het is een vak!

 • EY EY

  Samen met ons wereldwijde team help je klanten om in te spelen op marktontwikkelingen in deze uitdagende tijd waarin de financiële wereld zich bevindt.
  EY geeft de workshop:
  Diversity in Board Rooms (Corporate Governance) ›

 • Youwe Youwe

  Youwe is de absolute specialist op het gebied van software development met meer dan 18 jaar ervaring. Dagelijks werken er 120 IT-professionals aan corporate websites, e-commerce, software back-end oplossingen en integratie uitdagingen voor klanten. Word jij één van onze Crown Youwels?

 • 123inkt.nl 123inkt.nl

  123inkt.nl, één van de succesvolste webwinkels van Nederland. Gezellige sfeer, volop carrièrekansen, een enthousiast, jong team. Ook bijbanen naast je studie zijn mogelijk.

 • XDES XDES

  Wij zijn actief binnen de industriële sectoren. Na meer dan tien jaar succesvolle activiteiten op het gebied van personeelsbemiddeling noemen we ons niet voor niets: specialist in recruitment van technisch personeel.

 • Allego Allego

  The future is electric, join us to make this happen.
  More than 250 people currently are making our mission of unlimited electric mobility reality, and we are growing fast. The unique expertise they have, combined with a 'never settle' mentality, is driving this.

 • Loopbaan Lounge Loopbaan Lounge

  Loopbaan Lounge ontwikkelt trainingen en leerconcepten op het gebied van carrière, leiderschap en groei. Het doel is studenten, starters en (young) professionals te trainen, te inspireren en te helpen aan een loopbaan waarbij zij eigenlijk geen vakantie nodig hebben.
  Loopbaan Lounge geeft de workshop:
  Guerrilla Solliciteren™ ›

 • Breijer Breijer

  Wil jij werken in de techniek of de bouw? Kom dan bij Breijer werken. We zijn gespecialiseerd in verbouw, renovatie, installatie, afbouw en onderhoud van complete bedrijfspanden en overheidsgebouwen.

 • Superwomen Academy Superwomen Academy

  We inspireren, informeren en verbinden. Ons concept bestaat uit: Supervrouwen Blog, Supervrouwen Magazine, Supervrouwen Events, Supervrouwen TV en Superwomen Academy.
  Superwomen Academy geeft de workshop:
  14 tips om sneller en makkelijker carrière te maken ›

 • Dutch Einsteins Dutch Einsteins

  We rely on scientific approach to career developments to achieve your highest potential. Therefore we will not hesitate in offering non-conventional advice to get you out of your comfort zone, and get to where the magic happens.
  Dutch Einsteins geeft de workshop:
  Promovendus (m) versus Promovenda (v) ›

 • Het Imagobureau Het Imagobureau

  Personal branding, kleur- , stijl- en imago-advies.
  Voor een uitstraling die werkt!
  Het imagobureau geeft de workshop:
  Maak werk van je professionele uitstraling ›

 • Afas Software AFAS Software

  Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt.

 • Cimsolutions CIMSOLUTIONS

  Wij leveren al 25 jaar hoogwaardige ICT-diensten. Wij richten ons op het toepassen van state-of-the-art ICT concepten en technieken met als doel een optimale oplossing voor onze klanten. Niet voor niets is onze slogan Learn, create and make it work!

 • Omgevingsdienst Haaglanden Omgevingsdienst Haaglanden

  Bij de Omgevingsdienst Haaglanden werk je samen met ruim 230 deskundige collega's aan een schoon milieu, natuurbehoud en een veilige leefomgeving.

 • Gemeente Den Helder Gemeente Den Helder

  De gemeente Den Helder werkt samen met de inwoners, bedrijven, instellingen en ketenpartners aan de toekomst van de stad. We stellen ons dienstbaar op en zijn er voor onze inwoners.

 • unica Unica

  Unica is met een netwerk van bedrijven en meer dan 2.200 medewerkers een van de grootste technisch dienstverleners. De bedrijven opereren zelfstandig, maar werken tegelijkertijd nauw samen om integrale oplossingen te kunnen bieden.

 • Luchtverkeersleiding Nederland Luchtverkeersleiding Nederland

  Het succes van Luchtverkeersleiding Nederland is afhankelijk van de inzet en deskundigheid van onze medewerkers. We willen een afspiegeling zijn van de maatschappij en zijn op zoek naar mensen met een diversiteit aan achtergronden en ervaringen om gezamenlijk een krachtig team te kunnen vormen.

 • Big Five for Life International Big Five for Life International

  Big Five for Life International vertegenwoordigt John Strelecky in Nederland, België en Spanje. Met als basis de Big Five for Life methode is ons doel zoveel mogelijk mensen en organisaties het verschil te laten maken, volgens hun eigen definitie van succes.
  Big Five for Life International geeft de workshop:
  Ontdek je passie ›

 • Werken bij PBLQ PBLQ

  Onze opdrachtgevers uit de (semi)-publieke sector helpen wij met advies, traineeships en opleidingen. Daarmee dragen wij bij aan een slimme en robuuste informatiesamenleving waarin overheid, burgers en bedrijven veilig informatie uitwisselen.

 • Procam Procam

  Het begeleiden van jonge IT’ers naar een bevlogen IT carrière is onze passie! Ben jij één van de jonge IT professionals met grote dromen?  Dan nemen wij jou graag mee in het avontuur dat leidt naar je droombaan – de Procam CareerCraft Academy.

 • Jobbootcamp CV check powered by JobBootcamp

  Wil jij dat jouw cv ervoor zorgt dat jij op gesprek mag komen? Aan het opstellen van een goed cv zijn tegenwoordig hoge verwachtingen verbonden. Wij checken of jouw cv logisch opgebouwd en to-the-point is.

 • LinkedIn foto LinkedIn foto

  Jouw Linkedin profielfoto is jouw eerste indruk. Laat hier een gratis portretfoto voor je LinkedIn profiel maken, gemaakt door een professionele fotograaf.

 • Google Digitale Werkplaats Google

  Zet in je eigen tempo nieuwe stappen in je carrière of voor je bedrijf met flexibele en gepersonaliseerde cursussen waarmee je jezelf kunt ontwikkelen en zelfvertrouwen kunt opdoen.
  Google geeft de workshops:
  Hoe profileer je jezelf voor een stage en/of baan? ›
  Introductie in online adverteren: zoekmachineadverteren (SEA), display en remarketing ›

 • Werken bij Career Control Career Control

  Wij helpen organisaties hun doelstellingen te bereiken, door het leveren van het juiste talent en te ondersteunen in bedrijfsprocessen. We zijn actief binnen finance, banking, consultancy, HRM en klantcontact als intermediair in personeelsbemiddeling.

 • Experis Experis

  In korte tijd veel ervaring opdoen bij verschillende bedrijven, met de zekerheid
  van een vast contract én volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei? Meld je aan bij Experis en start binnen 4 weken!

 • NRC NRC

  Nieuws, duiding, analyse en onderzoeksjournalistiek over onderwerpen die er echt toe doen. Feitelijk, betrouwbaar, diepgravend en genuanceerd.

 • IBM Client Innovation Center IBM Client Innovation Center

  Wij bieden je de kans om te werken aan onze oplossingen, van ontwerp tot onderhoud, samen met de nieuwste technieken en enthousiaste, slimme collega's.

 • Moneyou Moneyou

  Om onze ambities waar te maken en uit te bouwen, zijn we regelmatig op zoek naar gedreven professionals.
  Moneyou geeft de workshop:
  Moeten alle banken fintechs worden? ›

 • Young Global People Young Global People

  Young Global People is hét netwerk dat multicultureel talent, werkgevers, studentenverenigingen en professionals verbindt om gezamenlijk te werken aan meer culturele diversiteit in de top van het Nederlandse bedrijfsleven.

 • Stryker Stryker

  Stryker is one of the world's leading medical technology companies and is dedicated to helping healthcare professionals perform their jobs more efficiently while enhancing patient care. We are a growing company in a growing industry that helps people live more active, fulfilling lives. Are you ready to join us and make a difference?

 • Werken bij itelligence itelligence

  Wij zijn volop in de groei. Ons team heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij denken in kansen en moedigen pro-activiteit aan. Bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team.

 • Alliander Alliander

  Wil jij in een inspirerende omgeving werken? Samen met hardwerkende collega’s die hart hebben voor energie? Een omgeving met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de ruimte om ideeën te ontwikkelen? Kom dan bij onze stand langs!

 • Monsterboard Monsterboard

  Gebruik Monsterboard voor het plaatsen van je cv, het zoeken naar een nieuwe baan, om sollicitaties voor te bereiden, sollicitatiebrief tips, en om je nieuwe carrière te starten.

 • Werken bij RoviSys RoviSys

  We provide building automation services and solutions for industrial, commercial and mission-critical applications in existing facilities and new construction. We consistently deliver quality and provide customers with the flexibility they need.

 • Werken bij Jeugdbescherming Regio Amsterdam Jeugdbescherming Regio Amsterdam

  Kinderen hebben recht op een goede opvoeding, zodat zij veilig kunnen opgroeien tot gezonde en evenwichtige volwassenen die volwaardig meedoen in de maatschappij. Wij brengen kinderen blijvend op de veiligheidsnorm.

 • IT Talent IT-Talent

  In samenwerking met topwerkgevers uit de IT branche organiseert Memory Events IT-Talent. Dit is een wedstrijd voor HBO en WO studenten met een technische en/of IT achtergrond die interesse hebben in een carrière in de IT sector en afstuderen tussen juni 2017 en december 2021. Naast de hoofdprijs van €5.000 maak jij kans op exclusieve prijzen! Kijk snel op www.ittalent.eu en check of je mee mag doen!

 • Stichting FUTUR Stichting FUTUR

  Het landelijke netwerk van én voor jonge ambtenaren die werkzaam zijn bij de overheid.

  Stichting FUTUR geeft de workshop:
  Hoe word ik een jonge topambtenaar? ›

 • Blik-Opener Blik-Opener

  Blik-Opener ontwikkelt sinds 2006 programma’s en ‘gereedschap’ om jong talent tot bloei te laten komen. In haar programma’s combineert Blik-Opener de wijsheid van ervaren professionals met de vernieuwingskracht en frisse ideeën van jonge professionals.
  Blik-Opener geeft de workshop:
  Jouw talent vs. jouw loopbaan ›

 • Brightstone Group Bright Young Professionals

  *

  Onze focus ligt op Project Management, Interim oplossingen en Consultancy binnen de domeinen Finance, Data, Compliance, Risk. Wij werken voor mooie opdrachtgevers waarmee wij intensieve relaties onderhouden. Het zijn opdrachtgevers die high-end maatwerkoplossingen nodig hebben.

 • CERN CERN

  As a truly unique Organization, CERN seeks truly unique individuals to achieve its goals. With Excellence as a central value, we are looking for people who are motivated, have purpose, imagination, enjoy a challenge, show integrity, and love the quality of life on offer here.

 • Rode Kruis Rode Kruis

  Als medewerker van het Rode Kruis ben je betrokken, informeel, collegiaal, gedreven en trots op de vereniging en haar werkzaamheden. Uiteraard werk je volgens de zeven grondbeginselen en geloof je in onze missie. Je helpt. Het Rode Kruis als werkgever doet er alles aan om dit mogelijk te maken en stimuleert jouw persoonlijke ontwikkeling.

 • Boer & Croon Boer & Croon

  *

  De kracht van Boer & Croon schuilt in mensen. De mensen waar we mee werken, waar we voor werken en de mensen die voor ons werken. Verandering van binnenuit, daar geloven we in. Werken bij Boer & Croon betekent bijdragen aan positieve verandering. Aan de klant én aan jezelf.

 • Axians Axians

  Axians draait op mensen, zij maken het verschil. Ons succes zit dus vooral in collega’s die onze groep vormen én in de waarde die we leveren aan onze klanten. Daarom investeren we continu in mensen om hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen.

 • Xiphos Xiphos

  Xiphos is actief in het gehele werkveld van IT-infrastructuur en heeft de focus op zowel het Systeembeheer als het toezicht op en de verbetering van de IT beheerprocessen. Wij zijn als groeiende IT-dienstverlener dan ook continu op zoek naar nieuwe medewerkers voor onze verschillende divisies.

 • Werken in Noord-Holland Noord Werken in Noord-Holland Noord

  Werken in Noord-Holland Noord (WiNHN) is een regionaal samenwerkingsverband van de (semi)overheden. Dit zijn aantrekkelijke werkgevers met verscheidenheid, eigenheid en ruimte voor talent.

 • KPMG KPMG

  *

  Bij KPMG bied je als accountant zekerheid over informatie als vertrouwenspersoon van het maatschappelijk verkeer. Als adviseur ontwikkel je geavanceerde (digitale) oplossingen voor de economie van morgen. Op deze manier werken wij met onze klanten in hun streven naar groei of progressie.

 • Khoworks Lifecoaching Khoworks Lifecoaching

  Khoworks helpt je de keuzes te maken én de acties te nemen naar de carrière waar je van droomt.

  Khoworks Lifecoaching geeft de workshop:
  3 stappen om je carrière-switch in gang te zetten ›

 • Werken bij De Buch Werkorganisatie De Buch

  Maakt niet uit waar je werkt binnen onze organisatie. Je werkt elke dag samen met jouw collega’s aan een fijne woon-, werk- en leefomgeving voor de inwoners, ondernemers en bezoekers van Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo.

 • Scheer Nederland Scheer Nederland

  Scheer Nederland is een laagdrempelige en platte organisatie die een perfecte thuisbasis is voor de ondernemende consultant met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Ons team bestaat voornamelijk uit Business Consultants die hun sporen reeds hebben verdiend met implementaties en ruime kennis bezitten van de business en het SAP-portfolio.

 • Make It Work Make IT Work

  Make IT Work maakt het voor hoogopgeleiden zonder specifieke IT-achtergrond mogelijk zich te laten omscholen naar een IT-functie op hbo-niveau en direct in een baan van start te gaan. Cursisten worden via een tool geselecteerd voor Make IT Work.

 • Werken bij Gemeente Alkmaar Gemeente Alkmaar

  Bij gemeente Alkmaar willen wij het beste voor onze inwoners. Daarom werken wij resultaatgericht samen met een grote mate van eigen verantwoordelijkheid.

 • Werken bij DCMR Milieudienst Rijnmond DCMR Milieudienst Rijnmond

  Wij streven continu naar een juiste balans en moeten doortastend zijn. Dat is balanceren voor gevorderden. We zoeken ambitieuze medewerkers, die hun kennis willen inzetten en graag groeien in een professionele omgeving.

 • Reclassering Nederland Reclassering Nederland

  Werken bij Reclassering Nederland is pittig en zinvol werk op het snijvlak van mens, misdaad en maatschappij. Voor of achter de schermen, je draagt een steentje bij aan een veiliger samenleving.

 • Memory Group Memory Group

  Memory Group is marktleider op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie met afstuderende studenten, starters en young professionals.

 • Gemeente Haarlemmermeer Gemeente Haarlemmermeer

  Met de luchthaven Schiphol, 54 bedrijventerreinen, 17 kantorenlocaties, een veelzijdig woonaanbod, goede bereikbaarheid en veel groen is Gemeente Haarlemmermeer een dynamische gemeente.

 • Werken bij Langhenkel Talenter Langhenkel Talenter

  Wij zorgen ervoor dat de juiste mensen op de juiste plek komen. Dit doen we door een aanbod op maat, dat aansluit op de realiteit van de dag. Wij zorgen ervoor dat het werk wordt gedaan en dat het goed wordt gedaan.

 • Working Talent Working Talent

  Werkend talent, dat is waar onze organisatie voor staat. We hebben er ons vak van gemaakt talent te ontwikkelen als mens. Daarnaast geven wij de IT tools van de toekomst mee, zodat wij opdrachtgevers verrassen met hoog opgeleide IT professionals.

 • DSW Zorgverzekeraar DSW Zorgverzekeraar

  DSW is een innovatieve organisatie. DSW ontwerpt, ontwikkelt en realiseert bijna alle applicaties zelf. Alles wordt in het werk gesteld om klanten goede service te verlenen en medewerkers maximaal in hun werkzaamheden te ondersteunen.

 • Gemeente Vijfheerenlanden Gemeente Vijfheerenlanden

  De gemeente Vijfheerenlanden is een gemeente met ruim 50.000 inwoners die is ontstaan op 1 januari 2019 door een fusie van de gemeenten Leerdam, Vianen en Zederik in de gelijknamige streek Vijfheerenlanden.

 • BestGraduates BestGraduates

  Ben jij een ambitieuze student die afstudeert aan een Nederlandse Universiteit? En wil je exclusief netwerken met de top? Schrijf je dan nú in, claim de titel en maak kans op vele te gekke prijzen!
  Check www.bestgraduates.nl en zorg dat je erbij bent!

 • Integrand Integrand

  Wij zorgen ervoor dat jij een stage vindt die aansluit bij jouw profiel en wensen. Gedurende het proces zullen we je voorzien van tips om ervoor te zorgen dat jij aangenomen wordt voor een top stage.

 • Bureau Veritas Bureau Veritas

  De kern van onze dienstverlening wordt gevormd door mensen. Daarom streven wij ernaar om het allerbeste talent in onze industrie aan te trekken en te behouden.

 • SHFT Happens SHFT Happens

  SHFT Happens designs and facilitates transformational in-person learning experiences to train and support global intrapreneurs and entrepreneurs in developing the mindsets, skillsets, and toolsets needed to adapt and thrive in the new world of work.
  SHFT Happens geeft de workshop:
  The Neuroscience of Aha! Moments ›

 • will2be will2be

  Mijn coaching is gericht op de toekomst we gaan niet proberen uitgebreide verklaringen te vinden voor het verleden. Coaching is geen therapie. We hebben het over jouw uitdagingen en doelen die jij gaat bereiken!
  will2be geeft de workshop:
  Keuzes kunnen kansen zijn! ›

 • Face The Public Face The Public

  De leukste (bij)baan met veel afwisseling. Met opdrachten die afgestemd zijn op jouw passie. Of je nu van demonstreren, verkopen, voorlichten of informeren houdt, wij hebben de passende projecten voor je!

 • University of Glasgow University of Glasgow - Go4master

  We are proud of our diverse University community which attracts students and staff from over 120 different countries.

 • Rijksoverheid Rijksoverheid

  Als een van de grootste werkgevers van ons land biedt de Rijksoverheid een enorme diversiteit aan werk. Maar waar kom je nu precies terecht als je bij de Rijksoverheid komt werken?

 • http://www.jobnet.nl/werken-bij/gemeente-hollands-kroon.html Gemeente Hollands Kroon

  Hollands Kroon is een ambitieuze organisatie. We geloven de beste resultaten te halen door uit te gaan van vertrouwen. Dat betekent dat er bij ons geen managers zijn, teams werken zelfsturend.

 • Mind Elevators Mind Elevators

  Leer onderhandelen, pitchen, omgaan met stress en meer. Til jezelf naar een hoger niveau.

  Mind Elevators geeft de workshop:
  Pitch like a C.H.A.M.P ›

 • Deloitte Deloitte

  *

  Met kantoren in heel Nederland en ruim 4.500 medewerkers is Deloitte een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax & Legal, Risk Advisory en Financial Advisory Services. Deloitters werken wereldwijd samen en bieden cliënten een breed dienstenpakket.

 • Bast Techniek Bast Techniek

  Bast Techniek is een jong en dynamisch bedrijf dat jonge ingenieurs helpt bij het vinden van een uitdagende technische baan. Wij bestaan uit een team van ervaren consultants in de detachering binnen de techniek.

 • Binnenlands Bestuur Binnenlands Bestuur

  Binnenlands Bestuur is een multimediaal platform (website, nieuwsbrieven, social media, magazine) met een zeer hoog bereik onder ambtenaren en bestuurders.
  Ook de beste vacatures bij de overheid.

 • Shell Shell

  *

  A career with Shell is more than just a day job. It’s an opportunity to join a company that tackles the challenge of meeting the world’s rising energy needs, thanks to its people’s experience, expertise and innovative approach.

 • FunX FunX Media

  Luister 24 uur per dag naar de beste hiphop-, R&B-, latin-, dance-, arab- en reggaetracks.

 • Lorenson Cabbana Lorenson Cabbana

  Wil je je ontwikkelen en wil je meer plezier in je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Heb je vragen of denk je aan een nieuwe baan in de IT, maar weet je nog niet precies wat je wilt, kom dan langs bij onze stand.

 • CGI CGI

  Als wereldspeler in de zakelijk en IT-dienstverlening kunnen we je de meest uitdagende carrièremogelijkheden bieden. Je werkt mee aan aansprekende (inter)nationale projecten met een grote betekenis voor onze opdrachtgevers in het bedrijfsleven en bij de overheid.

 • Werken bij Technetium Technetium

  Technetium bemiddelt voor zowel tijdelijke projecten als ook voor uw structurele vacatures. De technische sectoren waarin Technetium actief is zijn onder andere: Machine- en Apparatenbouw, Scheepvaartindustrie en Technische Automatisering.

 • SThree SThree

  Wij begrijpen dat je in de verschillende fasen van je carrière andere prioriteiten hebt. Daarom maken we afspraken over flexibel werken en investeren we volop in technologieën die dit mogelijk maken.

 • Conspect Conspect

  Bij ons is altijd plaats voor ambitieuze professionals die hun talenten benutten en uitdiepen. En voor professionals die op zoek zijn naar gave ICT vacatures om bij te dragen aan innovatieve projecten.

 • Werken bij Sasja Careers SASJA Careers

   In bijna dertig jaar hebben de consultants van SASJA careers een groot netwerk opgebouwd en daarnaast veel kennis en ervaring opgedaan als bemiddelaar voor hoger technisch personeel. Als werkzoekend technisch specialist kun je hiervan gebruik maken om jouw kansen op de technische arbeidsmarkt te vergroten.

 • NCIM Groep NCIM Groep

  Wil jij werken aan uitdagende, technische en complexe projecten? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen? En heb jij een passie voor technologie? Als Software Ontwikkelaar bij NCIM Groep werk je mee aan diverse projecten bij uiteenlopende klanten.

 • YaWorks YaWorks

  YaWorks specialisten denken als ondernemers en weten uit de stroom van innovatie relevante ontwikkelingen voor hun klanten te destilleren. YaWorks is een IT-dienstverlener met unieke kennis op de gebieden van IT-infrastructuur en security.

 • Gemeente Schagen Gemeente Schagen

  Ben jij de schakel tussen inwoner en gemeente Schagen en durf je daarbij ondernemend, proactief en innovatief te zijn? Dan is werken bij gemeente Schagen echt iets voor jou!

 • JoHo JoHo

  JoHo wil mensen en organisaties in staat stellen bij te dragen aan een tolerante en duurzame wereld. Via online platforms en fysieke support centers krijg jij steun bij jouw persoonlijke ontwikkeling en wordt internationale ontwikkeling gestimuleerd.

 • Powerbox Powerbox

  Powerbox is recognized for technical innovations that reduce energy consumption and its ability to manage full product lifecycles while minimizing environmental impact. Powerbox is a Cosel Group Company.

 • Brandweer Amsterdam-Amstelland Brandweer Amsterdam-Amstelland

  We zijn een korps dat effectief optreedt bij branden en ongelukken, maar ook bij het bestrijden van rampen en het beheersen van grootschalige crisissituaties. Hier kan jij deel van uitmaken!

 • NS NS

  Wil jij meewerken aan de reis van morgen? Kom werken bij NS! Welke plannen je ook hebt met je carrière, bij NS kun je alle kanten op.

 • RightBrains RightBrains

  RightBrains is a unique organisation made up of professional women connecting through our network with a shared goal: more diversity in the digital technology field. The RightBrainer profile ranges from starter, young professional to senior manager.

 • 's Heeren Loo 's Heeren Loo

  Anderen helpen om hun eigen keuzes te maken en hun dromen te realiseren. Dat doen we met hart en ziel voor mensen met een verstandelijke en/of andere beperking.

 • Codaisseur Codaisseur

  During the 10 week Academy, you will become a professional in modern web development.
  Our unique, hands-on approach to teaching helps you focus on getting the most out of these weeks possible.

 • Werken bij Gemeente Amsterdam Gemeente Amsterdam

  De dynamiek van Amsterdam vraagt ambtenaren nieuwe stijl, professionals met initiatief en ambitie, maar vooral talent voor de Amsterdammers en hun stad. Voor elk opleidingsniveau is er wel een functie weggelegd.

 • De AssessmentCoach De AssessmentCoach

  Een assessment kan je voor heel onverwachte situaties plaatsen. Dat kun je voorbereiden! Professionals uit de praktijk helpen je met video's, artikelen etc.
  De AssessmentCoach geeft de workshop:
  Jouw assessment: jij hebt het zelf in de hand! ›

 • Sociale Verzekeringsbank Sociale Verzekeringsbank

  De SVB is een betrouwbare werkgever, die medewerkers veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid geeft, in een informele werksfeer.

 • University of South Wales - Go4master University of South Wales - Go4master

  The University of South Wales is one of the largest universities in the UK, offering our students excellent opportunities and prospects.

 • Visma | Raet Visma | Raet

  We zijn ook op zoek naar jou als jij het beste uit jezelf wil halen. Ongeacht of je een Sales manager, Software engineer, Salarisadministrateur of HR Consultant bent, Bij Raet krijg je de gelegenheid om zowel verder te specialiseren, als je breed te ontwikkelen.

 • ING ING

  *

  Bij ING gaat er niet om hoe goed je bent. Het gaat erom hoe goed je wilt zijn.

  ING’s purpose is: empowering people to stay a step ahead in life and in business. Wat betekent dit voor jou?

 • Werken bij Inzetbaar Inzetbaar

  Inzetbaar staat voor samenwerking, handen uit de mouwen en een persoonlijke aanpak. Onze professionals zijn gericht op het oplossen van problemen, resultaatgericht en baanbrekend, zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

 • Rotterdam School of Management Rotterdam School of Management, Erasmus University

  Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) is one of Europe’s top 10 business schools, helping students, academics and people in business become a force for positive change.

 • ProRail ProRail

  Duurzame mobiliteit voor heel Nederland. We gaan slim om met de ruimte die we hebben. Daar werken we 24/7 keihard aan. Wil jij ook mooi werk doen?

 • EsperantoXL EsperantoXL

  Wij bouwen software robots en applicaties die bedrijfsprocessen vereenvoudigen en versnellen. EsperantoXL heeft een gezonde groeiambitie, hiervoor zijn we op zoek naar nieuwe talenten die onze teams komen versterken.

 • Werken bij CONCLUSION CONCLUSION

  Conclusion is de naam van ons unieke ecosysteem. Een ecosysteem op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Als je het anders durft te doen. Als er digitaal bloed door je aderen stroomt. Als je mee wilt werken aan innovatieve oplossingen voor IT en transformatievraagstukken van vandaag en morgen.

 • Werken bij Bender Bender

  Bij Bender begint het met aandacht voor jou als trainee, starter of ervaren professional. Zo kun jij met uitdagende opdrachten, opleidingen en individuele coaching alle aandacht geven aan diegenen die dat hard nodig hebben.

 • First Consulting First Consulting

  *

  Bij ons is iedereen consultant. Je bent vrij om te bewegen tussen proces, technology en implementatie. Je hebt de vrijheid om te switchen tussen klanten en sectoren. Op die manier kun je doorgroeien in het domein dat jou het beste past.

 • LindenIT Linden-IT

  Voor onze medewerkers zijn wij een werkgever die investeert in zijn personeel. Wij bieden niet alleen uitdagende projecten, maar ook doorgroeimogelijkheden. Wij zijn persoonlijk betrokken bij iedere medewerker en zijn/haar groei.

 • Fugro Fugro

  *

  Werken bij Fugro betekent een veelzijdige baan, met ruimte voor eigen initiatief, in diverse functies voor korte of langere tijd werken in het buitenland en volop ontwikkelingsmogelijkheden.

* Deze exposant staat op het WO Toptalent Event. Dit gedeelte van de beurs is uitsluitend toegankelijk voor ingeschreven WO Toptalenten. Bekijk deze pagina voor de criteria en meer informatie.

Meer weten over De Nationale Carrièrebeurs 2019? 

Volg ons op Social Media:

FacebookTwitterLinkedInYoutube

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
ICTwerktComputableKnaek.