Match & Meet met de beste werkgevers op het grootste carrière-evenement van Nederland

De Nationale Carrièrebeurs

De Nationale Carrièrebeurs is het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers. Maak kennis met een groot aantal topwerkgevers en volg één van de vele carrièregerichte en vakinhoudelijke workshops.     Opening:
Peter Bommel

De 20e editie van De Nationale Carrièrebeurs wordt op vrijdag 17 maart geopend door Peter Bommel. Peter Bommel is CEO van Deloitte Nederland en lid van de global Executive Board van Deloitte Touche Tohmatsu sinds 2012. Verzamel om stipt 10.00 voor het podium voor de officiële opening en sluit daarna aan bij de workshop Carrièretips van Peter Bommel.

Altijd al willen weten hoe hij het zo ver gebracht heeft? Tijdens De Nationale Carrièrebeurs kun jij een vraag stellen! Vragen insturen kan aan congresmanager@memory.nl tot 6 maart 2017 onder vermelding van ‘Carrièretips van Peter Bommel'. Hosting:
Nicolette van Dam

Ook dit jaar neemt presentatrice Nicolette van Dam de hosting van De Nationale Carrièrebeurs op zich. Nicolette is onder andere bekend van haar rollen in de series Van Speijk, Voetbalvrouwen en ZOOP. Daarnaast presenteerde ze onder andere voor RTL 4, MTV en Jetix.Exposanten

Onder andere de volgende werkgevers zijn aanwezig met een stand op de beursvloer van De Nationale Carrièrebeurs 2017:

Exxon Gemeente Amsterdam
TATA SteelMatch & Meet

Met de nieuwe Match & Meet tool van Jobnet.nl en de carrièrebeurzen van Memory Events vind jij nu heel gemakkelijk jouw nieuwe baan. 
Schrijf je in voor De Nationale Carrièrebeurs en vul jouw Match & Meet profiel in. Je gegevens worden dan gematcht met de zorgvuldig samengestelde profielen van de exposanten. Wanneer een werkgever dé baan heeft voor jou, ontvang jij een persoonlijke uitnodiging om hem te komen ontmoeten op de beursvloer. Met jouw speciale ticket laat je zien dat jij een Match hebt. Deze werkgever wil jou heel graag spreken!

Bekijk het filmpje >>

Jouw Match & Meet profiel >>Workshops, presentaties en masterclasses

Tijdens de beurs in 2017 kan je kosteloos deelnemen aan diverse vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops. Het congresprogramma is gelinkt aan De Nationale Branchecongressen, welke parallel aan De Nationale Carrièrebeurs plaatsvinden. 

Tijdens deze congressen kan je presentaties en vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen. Branches die onder meer centraal staan:

Bekijk alle workshops >>Optredens

Na alle workshops en gesprekken die gedurende de dag plaatsvinden, mag enige ontspanning natuurlijk niet ontbreken!

Lange Frans

Vrijdag 17 maart om 17.00 uur sluit Lange Frans de eerste dag af met een spetterend optreden op het podium op de beursvloer.Dwight Dissels

Zaterdag 18 maart om 17.00 uur dans en zing je mee met Dwight Dissels van The Voice of Holland!Gratis CV check in de Jobnetstand

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Zorg dat je CV eruit springt! Tijdens De Nationale Carrièrebeurs kan je gratis jouw CV laten checken door BouwjeCV.nl in de Jobnet stand.

Over BouwjeCV.nl

BouwjeCV.nl biedt een handige tool waarmee je online je cv kunt samenstellen, de C.V. Creator. Hiermee word je ondersteund bij het maken van een mooi én beter CV, in beeld en tekst.

Een goed cv vergroot je kans om uitgenodigd te worden op sollicitatiegesprek. Een grafisch ontwerper heeft de vormgeving uitgedacht. Ook zijn de belangrijkste tips van experts verzameld om te ondersteunen bij de inhoud. Tip 1: Het cv aanpassen per vacature!

De Creator is online vanaf 16 maart! Daarnaast kun je bij Bouwjecv terecht voor advies op het gebied van tekst en design, maatwerk-cv’s en fotoshoots.NJC Talents

Op vrijdag 17 maart vindt NJC Talents plaats als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs.

NJC Talents is hét event voor WO juridische toptalenten. Deelnemers ervaren een unieke wederzijdse kennismaking met topkantoren en volgen gratis kantoorpresentaties en vakinhoudelijke workshops.

Lees meer >>

De IT-Carrièrebeurs

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart vindt De IT Carrièrebeurs inclusief Het Nationaal IT Congres plaats, als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs. 

De IT-Carrièrebeurs is dé carrièrebeurs voor (bijna) afgestudeerde IT'ers en voor IT'ers met werkervaring. Hier kun je kennis maken met een groot aantal topwerkgevers uit de IT-branche en tijdens het IT-congres volg je gratis vakinhoudelijke workshops.

Lees meer >>Techniek Carrièrebeurs

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 maart vindt De Techniek Carrièrebeurs plaats als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs.

De Techniek Carrièrebeurs is het carrière-evenement voor het technisch talent van Nederland! Hier kun je kennis maken met een groot aantal topwerkgevers uit de Technische branche en tijdens Het Nationaal Ingenieurscongres volg je gratis vakinhoudelijke workshops.

Lees meer >>

Gratis Entree

Schrijf je in en ontvang meteen een gratis entreeticket in je mailbox.

Schrijf je nu in
Waar & wanneer


-


-

Hal 2
RAI Amsterdam
Amsterdam

Gratis Entree

Schrijf je in en ontvang meteen een gratis entreeticket in je mailbox.

Schrijf je nu in
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Jobnet
Technisch Weekblad