De Nationale Carrièrebeurs

De Nationale Carrièrebeurs 2019 is het grootste carrière-evenement voor studenten, starters en young-professionals, met de beste werkgevers!

Bedankt voor jullie komst! 

Maak kennis met 120 topwerkgevers, volg één van de zeventig verschillende carrièregerichte en vakinhoudelijke workshops, laat gratis je CV checken en een Linkedin foto maken!

Onder andere de volgende werkgevers hebben een stand en/of workshop(spreker) op De Nationale Carrièrebeurs:

Werken bij NS

Werken bij Shell

Werken bij de Rijksoverheid

Werken bij Capgemini

Werken bij Google

Werken bij ING

Werken bij KLM

Werken bij Ahold

Werken bij Deloitte

 MATCH & MEET

Match & Meet is dé manier om al vóór De Nationale Carrièrebeurs door werkgevers uitgenodigd te worden voor een gesprek op de beurs! Benieuwd hoe het werkt? Bekijk het filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan!

BEURSOPENING

 

Dit jaar zal De Nationale Carrièrebeurs geopend worden door Frans Muller, CEO van Ahold Delhaize. Een man met een inspirerende carrière, waarover onze gastvrouw Nicolette van Dam hem een aantal vragen zal stellen. 

 WERKGEVERS

Ontmoet meer dan 120 Topwerkgevers. Hier kun je zien welke op de beursvloer staan. Deze lijst wordt regelmatig aangevuld, dus houd onze website in de gaten.

 WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wil jij je skills en competenties versterken? Tijdens De Nationale Carrièrebeurs kun je gratis meedoen aan meer dan 70 carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses.

 OPTREDENS

Na een dag netwerken is het tijd voor ontspanning. Vrijdag zal Glennis Grace de eerste beursdag afsluiten met een spetterend optreden. Op zaterdag zal de RadioRave zorgen dat jullie de voetjes van de vloer doen als afsluiting van twee succesvolle beursdagen!

jobnetkrantJobnetkrant 2019

De krant vol tips en tricks, interviews én het beursprogramma.

Meer weten over De Nationale Carrièrebeurs 2019? 

Volg ons op Social Media:

FacebookTwitterLinkedInYoutube

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
ICTwerktComputableKnaek.