Match & Meet met de beste werkgevers op het grootste carrière-evenement van Nederland

De Nationale Carrièrebeurs

De Nationale Carrièrebeurs is het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers. Maak kennis met een groot aantal topwerkgevers en volg één van de vele carrièregerichte en vakinhoudelijke workshops.

De Nationale Carrièrebeurs vindt plaats op 17 & 18 maart 2017 in de RAI Amsterdam.

Je kunt nu alvast een gratis ticket aanvragen voor De Nationale Carrièrebeurs 2017.

De Nationale Carrièrebeurs 2016

      

De Nationale Carrièrebeurs vond plaats op 15 & 16 april 2016 in de RAI Amsterdam.

Lees het persbericht >>

Onder andere de volgende werkgevers waren aanwezig met een stand op de beursvloer van De Nationale Carrièrebeurs 2016:

Bekijk alle exposanten van De Nationale Carrièrebeurs 2016 >>

Match & Meet

Met de nieuwe Match & Meet tool van Jobnet.nl en de carrièrebeurzen van Memory Events vind jij nu heel gemakkelijk jouw nieuwe baan. 
Schrijf je in voor De Nationale Carrièrebeurs en vul jouw Match & Meet profiel in. Je gegevens worden dan gematcht met de zorgvuldig samengestelde profielen van de exposanten. Wanneer een werkgever dé baan heeft voor jou, ontvang jij een persoonlijke uitnodiging om hem te komen ontmoeten op de beursvloer. Met jouw speciale ticket laat je zien dat jij een Match hebt. Deze werkgever wil jou heel graag spreken!

Bekijk het filmpje >>

Opening:
Frans van Houten

De 19e editie van De Nationale Carrièrebeurs werd op vrijdag 15 april geopend door Frans van Houten - CEO Philips.

Hosting:
Nicolette van Dam

Ook in 2016 nam presentatrice Nicolette van Dam de hosting van De Nationale Carrièrebeurs op zich. Nicolette is onder andere bekend van haar rollen in de series Van Speijk, Voetbalvrouwen en ZOOP. Daarnaast presenteerde ze onder andere voor RTL 4, MTV en Jetix.

Gratis CV check in de Jobnetstand

Je hebt maar een paar seconden om indruk te maken met jouw CV. Tijdens De Nationale Carrièrebeurs kwam je erachter hoe sterk jouw cv is, tijdens een gratis CV check door CVmonitor in de stand van Jobnet.

Workshops, presentaties en masterclasses

Tijdens de beurs in 2017 kan je kosteloos deelnemen aan diverse vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops. Het congresprogramma is gelinkt aan De Nationale Branchecongressen, welke parallel aan De Nationale Carrièrebeurs plaatsvinden. 

Tijdens deze congressen kan je presentaties en vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen. Branches die onder meer centraal staan:

Bekijk alle workshops tijdens De Nationale Carrièrebeurs 2017 >>

Optredens

Na alle workshops en gesprekken die gedurende de dag plaatsvinden, mag enige ontspanning natuurlijk niet ontbreken. Vrijdag 15 april om 17.00 uur sloot The Voice of Holland winnares Maan de eerste dag af met een spetterend optreden op het podium op de beursvloer.

Zaterdag 16 april om 17.00 uur dans en zong je mee met Kenny B, bekend van onder andere zijn nummer 1-hit Parijs.NJC Talents

Op vrijdag 15 april vond NJC Talents plaats als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs. De IT-Carrièrebeurs

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 april vond De IT Carrièrebeurs inclusief Het Nationaal IT Congres plaats, als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs. 

Waar & wanneer


-


-

Holland Complex
RAI Amsterdam
Amsterdam

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Memory MagazineJobnetTechnisch Weekblad