Match & Meet met de beste werkgevers 6 & 7 april 2018 RAI Amsterdam

De Nationale Carrièrebeurs

De Nationale Carrièrebeurs is het grootste carrière-evenement van Nederland met de beste werkgevers. Maak kennis met een groot aantal topwerkgevers, volg één van de vele carrièregerichte en vakinhoudelijke workshops en laat je cv gratis checken.

Gratis inschrijven >>

Exposant
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om als exposant deel te nemen aan De Nationale Carrièrebeurs 2018?

INFO VOOR EXPOSANTEN

Deel deze pagina

De Nationale Carrièrebeurs 2018 vindt plaats op 6 & 7 april 2018 in de Amsterdam RAI. Hieronder vind je meer informatie over de afgelopen beurs. Wil je er de volgende editie van De Nationale Carrièrebeurs bij zijn? Volg ons dan op InstagramTwitter of Facebook en blijf op de hoogte!
     Opening 17 maart 2017:
Peter Bommel

De 20e editie van De Nationale Carrièrebeurs werd op vrijdag 17 maart 2017 geopend door Peter Bommel. Peter Bommel is CEO van Deloitte Nederland en lid van de global Executive Board van Deloitte Touche Tohmatsu sinds 2012. Na de opening om stipt 10.00 gaf Peter Bommel de workshop Carrièretips van Peter Bommel.

Hosting 17 maart 2017:
Nicolette van Dam

Ook dit jaar nam presentatrice Nicolette van Dam de hosting van De Nationale Carrièrebeurs op zich. Nicolette is onder andere bekend van haar rollen in de series Van Speijk, Voetbalvrouwen en ZOOP. Daarnaast presenteerde ze onder andere voor RTL 4, MTV en Jetix.Exposanten

Onder andere waren de onderstaande organisaties aanwezig met een stand en/of (workshop)spreker op de beursvloer van De Nationale Carrièrebeurs 2017:

Werken bij Abercrombie & Fitch

Werken bij ASML

Werken bij The Boston Consulting Group

Werken bij Capgemini

Werken bij Deloitte

Werken bij Eneco

Werken bij ExxonMobil Werken bij Gemeente Amsterdam Werken bij de NS
Werken bij de Rijksoverheid Werken bij Tata Steel Werken bij TNOMatch & Meet

Met de nieuwe Match & Meet tool van Jobnet.nl en de carrièrebeurzen van Memory Events vind jij nu heel gemakkelijk jouw nieuwe baan. 
Schrijf je in voor De Nationale Carrièrebeurs en vul jouw Match & Meet profiel in. Je gegevens worden dan gematcht met de zorgvuldig samengestelde profielen van de exposanten. Wanneer een werkgever dé baan heeft voor jou, ontvang jij een persoonlijke uitnodiging om hem te komen ontmoeten op de beursvloer. Met jouw speciale ticket laat je zien dat jij een Match hebt. Deze werkgever wil jou heel graag spreken!

Bekijk het filmpje >>

Jouw Match & Meet profiel >>Workshops, presentaties en masterclasses

Tijdens de beurs in 2017 kon je kosteloos deelnemen aan diverse vakinhoudelijke en carrièregerichte workshops. Het congresprogramma is gelinkt aan De Nationale Branchecongressen, welke parallel aan De Nationale Carrièrebeurs plaatsvinden. 

Tijdens deze congressen kan je presentaties en vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen. Branches die onder meer centraal staan:Optredens 17 & 18 maart 2017

Na alle workshops en gesprekken die gedurende de dag plaatsvonden, mag enige ontspanning natuurlijk niet ontbreken!

Lange Frans

Vrijdag 17 maart om 17.00 uur sloot Lange Frans de eerste dag af met een spetterend optreden op het podium op de beursvloer.Dwight Dissels

Zaterdag 18 maart om 17.00 uur dans en zong je mee met Dwight Dissels van The Voice of Holland!Gratis CV check in de Jobnetstand

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken. Zorg dat je CV eruit springt! Tijdens De Nationale Carrièrebeurs 2017 kon je gratis jouw CV laten checken door BouwjeCV.nl in de Jobnet stand.
NJC Talents

Op vrijdag 17 maart 2017 vond NJC Talents plaats als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs.

NJC Talents is hét event voor WO juridische toptalenten. Deelnemers ervaren een unieke wederzijdse kennismaking met topkantoren en volgen gratis kantoorpresentaties en vakinhoudelijke workshops.

Lees meer >>

De IT-Carrièrebeurs

De IT-Carrièrebeurs is dé carrièrebeurs voor (bijna) afgestudeerde IT'ers en voor IT'ers met werkervaring. Hier kun je kennis maken met een groot aantal topwerkgevers uit de IT-branche en tijdens het IT-congres volg je gratis vakinhoudelijke workshops.

Lees meer >>Techniek Carrièrebeurs

De Techniek Carrièrebeurs is het carrière-evenement voor het technisch talent van Nederland! Hier kun je kennis maken met een groot aantal topwerkgevers uit de Technische branche en tijdens Het Nationaal Ingenieurscongres volg je gratis vakinhoudelijke workshops.

Lees meer >>

Gratis Entree

Schrijf je in en ontvang meteen een gratis entreeticket in je mailbox.

Schrijf je nu in
Waar & wanneer


-


-

Hollandhal
RAI
Amsterdam

FacebookTwitterLinkdeInYoutubeGoogle+

Gratis Entree

Schrijf je in en ontvang meteen een gratis entreeticket in je mailbox.

Schrijf je nu in
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
Jobnet
Technisch Weekblad