Schrijf je nu in!

De Nationale Carrièrebeurs

Het online matchen gaat door!

Wil je alsnog online gematched worden met topwerkgevers die op de beurs aanwezig zouden zijn? Maak dan zeker je Match&Meet profiel aan en vind alsnog jouw droombaan!

Werken bij DSW

Werken bij Visma

Werken bij de Rijksoverheid

Werken bij Capgemini

Werken bij Strukton

Werken bij ING

Werken bij Fugro

Werken bij Uber

Werken bij Google

Benieuwd wat je kan verwachten?


 MATCH & MEET

Match & Meet is dé manier om al vóór De Nationale Carrièrebeurs door werkgevers uitgenodigd te worden voor een gesprek op de beurs! Benieuwd hoe het werkt? Bekijk het filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan!

 WERKGEVERS

Ontmoet meer dan 100 Topwerkgevers.

  BEURSOPENING

We mogen het eindelijk met jullie delen. Dit jaar zal Dionne Stax onze host zijn tijdens De Nationale Carrièrebeurs. Zij zal, samen met CEO van Tony’s Chocolonely Henk Jan Bultman, de beurs openen. Ben jij benieuwd hoe Henk Jan Beltman een bedrijf als Tony’s Chocolonely heeft opgezet en hoe hij is gekomen waar hij nu staat? Zorg dan dat je om 10:15 bij het hoofdpodium bent vrijdag!

Dionne Stax en Henk Jan Beltman


 WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wil jij je skills en competenties versterken? Tijdens De Nationale Carrièrebeurs kun je gratis meedoen aan meer dan 70 carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses.

LinkedIn foto OPTREDENS

Na een drukke dag van netwerken en gesprekken voeren, is het tijd voor ontspanning. Op vrijdag zorgt Xander de Buisonjé voor een feestelijke afsluiting van de eerste beursdag. Kom jij op zaterdag naar de beurs? Dan zorgt Jody Bernal voor een knallende afsluiter!

Xander de Buisonjé en Jody Bernal

Meer weten over De Nationale Carrièrebeurs 2020? 

Volg ons op Social Media:

FacebookLinkedInYoutube

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners