De Nationale Carrièrebeurs

De Nationale Carrièrebeurs is hét grootste carrière-evenement van Nederland én de Dutch Caribbean voor (bijna) afgestudeerde mbo, hbo en wo studenten en (young) professionals.


Op vrijdag 14 en zaterdag 15 april 2023 vond de 25ste jubileum editie plaats in de Amsterdam RAI en was met ruim 10.500 bezoekers en 230 topwerkgevers en onderwijsinstellingen en meer dan 80 workshops, masterclasses en presentaties hét grootste carrière-evenement van de laatste 10 jaar!


Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 22 en 23 maart 2024 op het grootste carrière-evenement van Nederland inclusief de innovatieve mix van on- & offline talent acquisition en employer branding, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.


Onder andere de volgende werkgevers hadden een stand op
De Nationale Carrièrebeurs 2023:

Werken bij Rabobank Werken bij Randstad Werken bij Unilever
Werken bij FrieslandCampina Werken bij Euronext Werken bij Adyen
Werken bij EY Werken bij Accenture Werken bij Rijksoverheid
Werken bij Oracle Werken bij PwC Werken bij Ordina
Werken bij Spie Werken bij Bam Werken bij Heijmans
Werken in de Caribbean Werken bij Capgemini Werken bij Rituals


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór De Nationale Carrièrebeurs op 22 en 23 maart 2024 in contact komen met topwerkgevers? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met alle topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zullen zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

  BEURSOPENING & HOST

De 25ste editie van De Nationale Carrièrebeurs werd op vrijdag 14 april om 10.00 geopend door hét 'power couple' van Nederland: Pietje Puck


Journaliste, programmamaker én presentatrice Dionne Stax was de host van de 25ste editie van De Nationale Carrièrebeurs!

 WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wilde jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens De Nationale Carrièrebeurs kon je gratis meer dan 80 carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Bekijk hier het workshop programma.

LinkedIn foto OPTREDENS

Op vrijdag 14 april blies - speciaal ingevlogen vanuit de Caribbean - topartiest Ataniro het dak van de RAI Amsterdam! Als klap op de vuurpijl konden de voetjes van vloer tijdens het live-optreden van Flemming! Emma Heesters sloot de 25ste editie van De Nationale Carrièrebeurs op spectaculaire wijze af met een knallend optreden.


Gratis Linkedin foto

Tijdens De Nationale Carrièrebeurs 2023 kon je gratis een professionele LinkedIn profielfoto laten maken.

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 22
Amsterdam

Meer weten over De Nationale Carrièrebeurs 2024? 

Volg ons op Social Media:

FacebookLinkedInYoutube

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
Logo Match & MeetLogo JobnetLogo Slam!Logo Knaek
MonsterboardDe Nieuwe Lichting