Schrijf je nu in!

International Master Fair

Het Nationaal Mastercongres

The International Master Fair is hét carrière-evenement in Nederland voor bezoekers uit Nederland en de Dutch Caribbean met een bachelor of master, zonder én met werkervaring.

Claim je gratis ticket


Op vrijdag 14 april en zaterdag 15 april 2023 vindt de 25ste jubileum editie plaats in de Amsterdam RAI en is dan als onderdeel van De Nationale Carrièrebeurs het grootste carrière-evenement van Nederland van de laatste 10 jaar.
Tijdens The International Masterfair & De Nationale Carrièrebeurs maak je kennis met ruim 200 werkgevers en toonaangevende onderwijsinstellingen en kun je kosteloos één of meerdere van de ruim 70 carrière- en vakinhoudelijke workshops én werkgevers & onderwijs presentaties bijwonen in het Amsterdam RAI congrescentrum.


Voor meer informatie over het exposeren met een stand op 14 en 15 april 2023 op The International Master Fair met een innovatieve mix van on- en offline werving, stuur je een mailtje naar sales@memory.nl.


Onder andere de volgende onderwijs instellingen hebben een stand op The International Master Fair 2023:

Hogeschool TIO Hogeschool van Amsterdam University of Twente
Slim Academy Make IT Work Wageningen University & Research
Education First Tilburg University Werken in de Caribbean


 MATCH & MEET

Wil jij al vóór The International Master Fair op 14 & 15 april 2023 in contact komen met de ruim 200 topwerkgevers en onderwijsinstellingen? En wil je op de beurs zelf precies weten met wie jij een match hebt? Maak dan snel jouw Match&Meet profiel aan en word gematcht met alle topwerkgevers en opleidingen die op de beurs aanwezig zullen zijn. Benieuwd hoe het werkt? Bekijk onderstaand filmpje en maak jouw Match&Meet profiel aan.

  BEURSOPENING

In 2023 zal Dionne Stax onze host zijn tijdens The International Master Fair
Meer informatie over de beursopening van The International Master Fair op vrijdag 14 april 2023 wordt later hier vermeld.
Dionne Stax

LinkedIn foto OPTREDENS

Na een drukke dag op The International master Fair is het tijd voor een feestje! Op vrijdag 14 april kunnen de voetjes van de vloer tijdens het live-optreden van Flemming! Dans en zing mee op de populaire hits als 'Amsterdam' en 'Automatisch'! Als kers op de taart wordt zaterdag 15 april afgesloten met zangeres Emma Heesters, bekend van onder meer de toptracks 'Rendez-vous' en 'Waar ga je heen'.

Emma Heesters


WORKSHOPS & PRESENTATIES

Wil jij je skills en competenties verbeteren? Tijdens The International Master kun je gratis heel veel carrièregerichte & vakinhoudelijke workshops, presentaties en masterclasses volgen.

Het workshopprogramma van The International Master Fair 2023 wordt later hier vermeld.

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam

Meer weten over The International Master Fair 2023? 

Volg ons op Social Media:

FacebookLinkedInYoutube

Mediapartners
Logo Match & MeetLogo JobnetLogo Slam!Logo Knaek