Schrijf je nu in!

Persbericht

Afgelopen weekend op De Nationale Carrièrebeurs konden de studenten, starters en (young) professionals persoonlijk in contact komen met 110 topwerkgevers en masteropleidingen. Onder de 12.500 bezoekers bevonden zich veel hoogopgeleide toptalenten.

In twee dagen tijd heeft de 17e editie van De Nationale Carrièrebeurs in de Amsterdam RAI 12.500 bezoekers getrokken. Opvallend dit jaar was het aantal academici (46%) en het grote percentage technisch geschoolde mensen (39%). Gezien dit een populair bezoekersprofiel was bij de aanwezige werkgevers, was de kans op succesvolle matches dit jaar erg groot. Open communicatie vanuit de organisatie over de personeelsbehoefte van deze werkgevers heeft alleen de juiste kandidaten aangemoedigd om te komen.

NJC Talents

Die verschuiving van een brede doelgroep naar hoogopgeleid talent was ook terug te zien in het programma voor juristen. Het vernieuwde concept van NJC Talents trok in de eerste editie 180 juridische toptalenten. Zij konden in een uniek development program kennismaken met juridische topwerkgevers en zich oriënteren op het werken binnen de juridische wereld. Ook BestGraduates, de recruitmentgame voor high potentials die in het bedrijfsleven aan de slag willen, telde een hoog deelnemersaantal. Met ruim 600 deelnemers lag dit anderhalf keer hoger dan voorgaande jaren.

Opening door Louis van Gaal

De beurs werd dit jaar geopend door Louis van Gaal. Hij gaf de bezoekers als tip mee om dicht bij zichzelf te blijven. “Zorg dat je weet wat je kwaliteiten zijn. Op die manier zul je plezier in je werk hebben”, aldus de bondscoach. Ook konden de bezoekers gebruik maken van ruim 60 vakinhoudelijke en carrièreworkshops en genieten van spetterende optredens van Julia van der Toorn en Ali B.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
ICTwerktComputableKnaek.