Route

De Nationale Carrièrebeurs vindt plaats op 22 & 23 maart 2024 in RAI Amsterdam. RAI Amsterdam is goed bereikbaar per bus, metro, tram, trein en met de auto.

Trein

Station RAI is vanuit heel Nederland prima bereikbaar per trein. Vanaf station RAI is het RAI-complex enkele minuten lopen. Kijk op 9292.nl voor de beste aansluiting.

Tram, bus of metro

Vanaf station Amsterdam Centraal en het centrum van Amsterdam rijdt metro 52 naar RAI Amsterdam. Vanaf station Amstel kun je de RAI bereiken met metro 51 en bus 65.

Auto

Als je Amsterdam nadert via autosnelweg A1 (Amersfoort/Amsterdam), A2 (Utrecht/Amsterdam) of A4 (Den Haag/Amsterdam) wordt de RAI op de ringweg aangegeven op ANWB-borden. RAI Amsterdam ligt direct aan de ringweg (afslag 9). Vanaf de afslag wordt de route naar de parkeergarages aangegeven.

Je kunt parkeren in garage P1 en P2.

  • De openingstijden van de garages zijn van 07:00u tot en met 24:00u.
  • Voor parkeren bij de RAI betaalt u € 5,50 per uur, met een maximum van € 33,00 per dag. U kunt er ook voor kiezen een online dagpas te kopen.  Hiermee kunt u maximaal 24 uur parkeren in de garage.
  • Bij het binnenrijden krijgt u geen parkeerkaart. Een uitrijkaart kunt u bij de betaalautomaat kopen.
  • Mocht u langer dan 24 uur uw auto hebben geparkeerd, dan kunt u alleen afrekenen aan de slagboom bij de uitrit, middels PIN of creditcard.
  • De hoogte van de garage is 1.90m.
  • Er zijn in totaal 20 oplaadpunten voor elektrische auto's aanwezig in de P1 garage. Het opladen van de auto kost € 0,56 kWh.
Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 22
Amsterdam

Meer weten over De Nationale Carrièrebeurs 2022? 

Volg ons op Social Media:

FacebookTwitterLinkedInYoutube

Mediapartners
Logo JobnetTurffLogo KnaekMonsterboard
Mediahuis RadioDe Nieuwe Lichting Groep