Schrijf je nu in!

Exposanten

Op de beursvloer van De Nationale Carrièrebeurs kun je kennis maken met de beste werkgevers van Nederland. De stands worden bemand door recruiters, met wie je vrijblijvend mee in gesprek kunt gaan. Zo kun jij je oriënteren op jouw carrièremogelijkheden en verschillende werkgevers.

 Onderstaande exposanten waren aanwezig op De Nationale Carrièrebeurs 2016.

Exposanten met een Match & Meet logo maken gebruik van de online matchingstool Match & Meet. Schrijf je gratis in voor De Nationale Carrièrebeurs, IT Carrièrebeurs, NJC Talents of het WO Toptalent Event en maak een Match & Meet account aan. Je krijgt dan automatisch een uitnodiging van werkgevers die in jou geïnteresseerd zijn. Deze staan op je entreeticket van het betreffende carrière-event en je ontmoet ze op de beursvloer.


* Deze exposant staat in de Academische straat. Dit gedeelte van de beurs is uitsluitend toegankelijk voor academici. Dit wil niet zeggen dat deze bedrijven geen interesse hebben in MBO'ers of HBO'ers. Echter gaat de prioriteit in deze beurs uit naar Academici.

** Deze exposant staat in de WO Toptalent straat. Dit gedeelte van de beurs is uitsluitend toegankelijk voor ingeschreven WO Toptalenten, BestGraduates 2016 kandidaten en/of WO'ers met een aantoonbare Match & Meet uitnodiging van BCG, CB&I, Eneco, Ormit, Shell en/of Strategy&. Bekijk deze pagina voor de criteria en meer informatie.

*** Deze exposant staat op de beursvloer van NJC Talents. Dit gedeelte van de beurs is uitsluitend toegankelijk voor ingeschreven deelnemers van NJC Talents en BestGraduates Law kandidaten, die zich vooraf hebben gekwalificeerd. Bekijk deze pagina voor de criteria en meer informatie.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mijn account

Je bent niet ingelogd.

Mediapartners
ICTwerktComputableKnaek.