Sprekers


Dit jaar hebben wij weer een groot aantal interessante sprekers tijdens de workshops van De Nationale Carrièrebeurs.

 • Op slechts 22-jarige leeftijd helpt Zaid El Ouardani al de grootste merken bij het onderhouden van hun social media kanalen. Als founder en Strategy Lead van OnSocial Agency, dat hij samen met influencer Aldwin van Pareren heeft opgericht, ondersteunt hij merken bij hun short-video aanpak. Vanuit een verticale content gedachten en benadering zorgen ze ervoor dat merken fris blijven en hun verhaal op de juiste manier vertellen aan hun doelgroep.

  Voordat Zaid met OnSocial Agency begon, werkte hij op jonge leeftijd al voor verschillende reclamebureaus in diverse functies, waaronder Social Media Manager en Client Lead. Ondanks zijn leeftijd was hij betrokken bij een aantal succesvolle cases van diverse merken

  Zaid spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Al vroeg potentie én risico van internet ingezien, als journalist én als mens. Daarom me ontwikkeld tot ICT-vakjournalist, waarbij tech me blíjft fascineren: de vele mogelijkheden, voor goed en voor kwaad. Ik was erbij toen de modem inbelde, ik was erbij toen Steve Jobs terugkwam bij Apple, ik was erbij toen Y2K bleek mee te vallen, ik was erbij toen Lisa van Ginneken onze IT-politicus van het jaar werd.

  Jasper spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Lees meer ›

 • Satinder Baladien werkt als projectleider bij Fudura in regio West. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring in de energiewereld. Vanuit zijn klantgerichtheid is hij continu bezig om de behoefte van de klant te vertalen naar technische oplossingen, met een langdurige samenwerking tot gevolg. Zowel verduurzaming als kostenbesparing staan hierin centraal. Zijn gedrevenheid maakt hem tot een inspirerende Fuduriaan!

  Satinder spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Anne heeft een achtergrond in Commerciële Economie. Zij draagt inmiddels twee jaar bij aan de transformatie van de krijgsmacht vanuit haar functie als communicatieadviseur binnen het Transitieteam Defensie.

  Anne spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Lees meer ›

 • Nieskje heeft als operatieassistent gewerkt bij Alrijne Zorggroep en is sinds 2020 opleider aan de Amstel Academie voor de opleiding Operatieassistent. Naast het verzorgen van lessen coördineert ze met het team opleiders de opleiding, en begeleidt ze de operatie assistenten in opleiding. Daarnaast maakt ze de podcast serie OK aan tafel, waarin ze in gesprek gaat met studenten, operatieassistenten en chirurgen. 

  Nieskje spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Baukje Bonsma

  Eigenaar van Big Five for Life Nederland

  Baukje spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Het gedrag van de mens heeft mij vanaf jongs af aan gefascineerd. Met deze reden ben ik dan ook psychologie gaan studeren in Amsterdam en heb ik mij gespecialiseerd in Training & Development en Change Management. In mijn werk als trainer & coach bij YER neem ik deze kennis en mijn ervaring in de arbeidsbemiddeling (bij o.a. Randstad) mee om technische studenten klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Dit doe ik door middel van individuele loopbaangesprekken en trainingen over verschillende onderwerpen zoals solliciteren, onderhandelen, samenwerken en LinkedIn. Op een energieke en interactieve manier probeer ik mijn enthousiasme over deze onderwerpen over te dragen!

  Sophie spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Lees meer ›

 • Judith is een ervaren HR professional met Caribische roots. Ze heeft jarenlang in Nederland, Curaçao en in Bonaire gewerkt vanuit haar eigen bedrijf. Judith is een goede luisteraar en kent de arbeidsmarkt op de eilanden van binnenuit. Ze denkt graag in oplossingen en mogelijkheden!

  Judith spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Ik ben begonnen bij HSO in 2005 als functioneel consultant, nu verantwoordelijk voor HSO Academy. Dol op persoonlijke ontwikkeling en mensen verder helpen. Amateur triatleet. Trotse echtgenoot en vader. Optimist.

  Henk-Jan spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Marlou heeft na haar opleiding hbo-verpleegkunde aan de HvA, de inservice opleiding anesthesiemedewerker gevolgd bij Amsterdam UMC, locatie VUmc. Nu is ze net als Nieskje opleider en geeft scenariotrainingen aan de anesthesiemedewerkers in opleiding. Nieskje en Marlou zijn nauw betrokken bij de nieuwe ontwikkelingen van het vak en omdat zij zelf in het ziekenhuis hebben gewerkt weten zij als de beste hoe het is om op de OK te werken.    

  Marlou spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Lees meer ›

 • Ryan is a Senior Manager within the Advisory practice across the Dutch Caribbean including Suriname. He is an experienced consultant with almost 10-years working in a big-4 consulting firm, where he built up his career with a solid background in risk management, compliance, change management and technology. His Aruban heritage recently drew him back to the Caribbean after living in the Netherlands for about 20 years. Next to working in the Netherlands and the Caribbean, he also performed several projects internationally around risk, processes, large scale implementations, internal audits, IT audits, large- scale transformation programs and management consulting. With Ryan’s extensive experience he’s the right person to support any organization in their journey to transform and add value. Ryan holds a Bachelor of Business Administration (BBA) with specialization in Financial Services from the Amsterdam University of Applied Sciences. Next to that he also has a Master of Science (MSc) degree in Business and Management Studies from the University of Amsterdam. This is where he specialized in leadership and management & technology and innovation. Next to these academic qualifications, Ryan also carries several certifications as part of his career development within the management consultancy field. For example, the PRINCE2 certification.

  Ryan spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Delano begon zijn loopbaan als gymdocent en fysiotherapeut. De laatste 5 jaar is hij ondernemer. Samen met Mariëlle Sonneveld heeft hij het bedrijf Unique Label. Een bedrijf voor loopbaan coaching, training en e-learning. De afgelopen 5 jaar hebben ze meer dan 800 mensen mogen helpen. De missie van Delano is om jou te helpen om voldoening en geluk uit je carrière te halen. Je werk is een onderdeel in je leven waar je niet omheen kan. Je bent er z’n 80.000 uur mee bezig. En die wil je natuurlijk goed besteden.

  Delano spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Ik ben Astrid de Bruyn en mijn persoonlijke missie is: Op een originele, verfrissende wijze mensen en organisaties inspireren, zodat ze kunnen veranderen in de beste versie van zichzelf.  Ik ben al ruim 35 jaar werkzaam binnen de zorg. Ik heb gewerkt als begeleider en jaren als manager. Na aantal jaren kreeg ik geen voldoening en zingeving meer uit de werkzaamheden die ik deed. Ik deed de dingen waar ik goed in was maar niet waar ik energie van kreeg. Ik ben op zoek gegaan naar mijn eigen werkplezier en werkgeluk en via aantal opleidingen: werkgelukcoach, hartcoherentietherapeut, stress en burn-out coach kwam ik bij opleiding Vitaloog. En heb daardoor een carrièreswitch gemaakt in de zorg. Ik begeleid, coach individuen, teams, organisaties ter attentie van vitaliteit en zet zowel individuen, teams als hele organisaties in beweging. Ook ben ik hormoonexpert en ademcoach. Wat anderen zeggen over mijn workshop: inspirerend, ontspannend en nooit saai.

  Astrid spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Na een studie Bedrijfskunde in Groningen, met een specialisatie in Finance, begonnen in het graduate programma als Strategy Consultant bij IBM. Daarbij adviseerde ik corporates bij strategie vraagstukken – denk hierbij aan de impact van AI op de waardeketen. In deze rol veel wereldwijd gereisd waarna ik ben begonnen in een talentenprogramma bij SAP, in deze rol vervulde ik zowel een Corporate Development positie – wat zich buigt over strategie en M&A – als een adviserende/verkopende rol voor klanten. Toch uiteindelijk in de financiële sector beland waarbij ik op dit moment strategische partnerships overzie voor de Corporate Services tak binnen Euronext.

  Jorgo spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Lees meer ›

 • Na haar verpleegkundige opleiding heeft Anita zich vrij snel gespecialiseerd tot dialyseverpleegkundige. In 2013 heeft zij haar opleiding tot verpleegkundig specialist afgerond. Sinds juni 2021 is zij voorzitter van het Verpleegkundig Stafbestuur binnen OLVG. Dit combineert zij met haar werk op de Dialyseafdeling.

  Anita spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Achtergrond van Wouter de Vos ligt in software ontwikkeling, onderwijs en psychologie. Wouter is medeoprichter van Techmongers, waar technische academies voor bedrijven worden opgezet. Naast Techmongers is Wouter oprichter van Kyna, een nieuw AI-gedreven online leerplatform gebouwd op praktijkervaring en wetenschappelijk onderzoek.

  Wouter spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Gregor Dijkhoff is geboren in Münster, Duitsland. Vanaf zijn jeugd is hij tweetalig (Duits en Papiaments) opgevoed en grotendeels opgegroeid op Aruba. In 1996 verhuisde hij naar Nederland waar hij sindsdien woont. Geïnspireerd door zijn vader Mario Dijkhoff, linguïst en expert op gebied van de taal Papiaments, is hij in 2012 gestart met het geven van Papiaments cursussen. Daarbij maakt hij gebruik van het succesvolle studieboek “Papiaments stap voor stap”. Zijn persoonlijke missie is om geïnteresseerden op een goede manier Papiaments te leren en van informatie te voorzien over de cultuur van Aruba, Curaçao en Bonaire.

  Gregor spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Lucinda Douglas

   Lucinda is de auteur van de boekenserie LEFWIJF en heeft met honderden vrouwen gesproken over de balans tussen werk, leven, gezin, geluk, geloof, zingeving en jouw eigen verantwoordelijkheid in hoe je omgaat met deze omstandigheden. In de afgelopen jaren is Douglas genomineerd voor de beste ondernemer award en staat ze in veel kranten en tijdschriften. Lucinda wordt vaak gevraagd door organisaties om te spreken als ze een nieuwe en vaak spannende richting in willen slaan. Vanaf april zet de powervrouw een nieuw bedrijf op en ook dat is spannend… “Het leven is een cadeau en het is er om geleefd te worden... durf jij het aan, Lefwijf?”

  Lucinda spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Marieke is na het afronden van haar verpleegkundige opleiding begonnen op de afdeling Vaatchirurgie bij OLVG. In 2017 heeft zij zich doorontwikkeld tot Spoedeisende Hulp verpleegkundige. In 2021 heeft zij de stap gemaakt naar praktijkopleider waarbij zij Spoedeisende Hulp verpleegkundigen in opleiding begeleidt.

  Marieke spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Naast Wolbers & Wolbers is Katrien ook werkzaam als trainer en coach voor Katrien Eggens Training & Organizing. Zij is timemanagement expert en weet veel over drijfveren, gedragsstijlen, het aanbrengen van focus, balans vinden in werk & energie, prioriteren, plannen & organiseren.  Katrien geeft haar trainingen op een praktische manier, iets waar je direct de volgende dag mee aan de slag kan. In haar coaching creëert ze prettige settingen en weet ze met een open aanpak goed te reflecteren op de situatie en de persoon. Katrien is gecertificeerd BUTTONS drijfveren professional en gecertificeerd DISC gedragsstijlen en drijfveren trainer.

  Katrien spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Op donderdag 23 maart is Hanane El Hadouchi, beleidsadviseur onderwijs bij de gemeente Amsterdam, verkozen tot de FUTUR Jonge Ambtenaar van het Jaar 2023. Hanane strijdt voor de positie van MBO’ers in de stad Amsterdam en heeft een stevig uitgesproken ambitie zich hier landelijk breed hard voor te maken.

  Hanane spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Olaf is als adviseur innovation & change verantwoordelijk voor het bedenken en implementeren van creatieve oplossingen binnen Randstad. De focus van het team ligt op het verbeteren van de werkervaring en het creëren van meerwaarde voor zowel de klanten als de uitzendkrachten van Randstad. Olaf heeft eerder gewerkt als data analist bij verschillende bedrijven en heeft een passie voor sport. Na werk en in het weekend is hij dan ook graag op de golfbaan of op de racefiets te vinden.

  Olaf spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Bram Fransen, geboren in Maastricht is getrouwd en vader van 3 prachtige dochters. Na zijn VWO heeft Bram kort op het KIM in Den Helder gezeten waarna hij toch is gaan studeren in Delft. Bram is zijn werkzame leven gestart bij Stork Fokker alwaar hij diverse rollen heeft mogen vervullen: de bouw van de nieuwe Glare fabriek voor de A380 romp panelen in Papendrecht, een low-cost fabriek in Roemenië en in Mexico en het opzetten van diverse samenwerkingen in binnen en buitenland. Deze ervaring heeft er uiteindelijk toe geleid dat Bram is gaan werken in Abu Dhabi om daar een nieuwe vliegtuigonderdelen fabriek te bouwen. Dit avontuur eindigde, op eigen verzoek, na een jaar en toen is Bram bij Equans gaan werken. Eerst in de WKO’s, toen grote projecten, datacenters (voor Equans NL als wereldwijd) en uiteindelijk is Bram in 2022 Algemeen Directeur geworden van West Nederland.

  Bram spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Lees meer ›

 • Helmi Geeve is reputatie-expert, crisismanager en personal branding coach. Ze haalt de beste versies van organisaties, leiders, teams en professionals naar boven. Helmi zet het roer weer recht als het scheef staat en zet samen met de klant een nieuwe koers uit. Of het nu gaat om organisaties in zwaar weer of professionals die zich sterker willen profileren, Helmi gaat samen met de mensen uit de organisatie en de professionals aan de slag om de regie weer terug te pakken. Ze houdt ze een spiegel voor en geeft inzichten zodat de klant ook na afloop van haar dienstverlening, door kan met de nieuwe visie en richting. Voor bestuurders en management is ze een betrouwbare en stevige partner met het organisatiebelang voor ogen, voor communicatieteams is ze een verbindende coach. Helmi leert je als professional hoe je een sterk personal brand opbouwt met een passend verhaal bij jouw profiel. Daarmee krijg je meer bekendheid bij je doelgroep, word je zichtbaarder en krijg je meer waardering en erkenning voor wat je doet en meer resultaat. Ze laat je zien hoe je de verbinding met jouw omgeving kunt versterken, ze neemt je mee op de weg van de moeite en laat je leren van je ervaringen. De afgelopen jaren heeft Helmi al honderden professionals geholpen bij het ontwikkelen van hun personal brand met een ijzersterk bijpassend verhaal.

  Helmi spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Tosca Geneste: Tosca is trotse HR manager bij Blue Bay Curaçao Golf & Beach Resort. Zeven jaar geleden vertrok zij naar het eiland met haar motto; Life will only change when you become more committed to your dreams than you are to your comfort zone!

  Tosca spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Martijn is de aanjager van vernieuwing. Zijn enthousiasme is onbegrensd, zijn kennis enorm en zijn manier van spreken is buitengewoon inspirerend. Na het bijwonen van deze workshop zal je enthousiasme over een duurzamere industrie gegroeid zijn, evenals je kennis hierover!

  Martijn spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Ontmoet Robert, een man met een opmerkelijke carrière. Hij begon als fysiotherapeut, maar het leven leidde hem naar verschillende functies en sectoren. Na een ernstig ongeval op 25-jarige leeftijd liet Robert zijn veerkracht en aanpassingsvermogen zien door de overstap te maken naar het bedrijfsleven als bedrijfskundige. Zijn persoonlijke ervaring met stress op jonge leeftijd heeft hem geholpen om anderen te begeleiden bij het vinden van manieren om met uitdagingen om te gaan. In 2008, nadat hij opnieuw door een ongeval van koers was veranderd, besloot Robert om parttime marketingdocent te worden aan de HvA CE. In deze rol zag hij de uitdagingen waar Generatie Z studenten mee te maken hebben en dit motiveerde hem om in 2017 School4stress op te richten. Hier werkt hij zelf als Register Counselor, Stresscoach, Trainer, Hypnotherapeut. Robert's verhaal is inspirerend en geeft anderen de kracht om hun eigen weg te vinden.

  Robert spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Lees meer ›

 • Ben Herfst is als alumnus van Hogeschool Tio op de hoogte van alle ‘ins en outs’ van de opkomst van Artificial Intelligence. Het afronden van zijn ‘Master of Business Administration’ aan Tio gaf Ben een directe boost aan zijn bedrijf Key-advice. Als modern online marketingbureau houdt Key-advice de nieuwste trends en ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt scherp in de gaten. Met behulp van Data-analyse, vakkundig marktonderzoek en het continu anticiperen op wat gaat komen, weet Key-advice moeiteloos de marketingdoelstellingen van zijn opdrachtgevers te realiseren. Evident is daarin dat de toepassing van Artificial Intelligence anno 2023 niet mag ontbreken.

  Ben spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Carlijn Hermes is oprichter van SmartLife Academy en houdt zich bezig met wat het voor ons in deze nieuwe tijd, het digitale tijdperk, betekent om mens te zijn. De afgelopen 6 jaar heeft zij met haar lezingen en trainingen velen geïnspireerd tot een Gezonde Digitale Leefstijl. Haar tweede boek Slimmer Leven, Uit-Je-Altijd-Aanmodus ligt vanaf begin maart 2023 in de boekhandel

  Carlijn spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Jessica is sinds 2019 opleider bij de Amstel Academie. Ze geeft lessen CTen is (mede)verantwoordelijk voor de coördinatie van de opleiding tot radiodiagnostisch laborant. Ze begeleidt studenten en houdt contact met de aangesloten ziekenhuizen. Jessica heeft zelf in 2009 de opleiding tot radiodiagnostisch laborant afgerond bij de Amstel Academie, en in 2011 de post HBO opleiding CT gedaan. Daarna heeft ze 10 jaar bij Amsterdam UMC gewerkt als radiodiagnostisch laborant met als aandachtsgebied de CT.

  Jessica spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Charlon Imamdi

  Trendwachter/spreker l Charlon Imamdi

  Charlon is onder andere spreker bij het sprekersbureau Quality-bookings.

  https://www.quality-bookings.nl/sprekers/charlon-imamdi/ 

  En is per begin maart begonnen als Docent op het NIDI

  Daar geeft hij persoonlijke ontwikkeling in de Professional Masteropleiding Aplitie.

  https://nidibedrijfsopleidingen.nl/opleiding/professional-master-amplitie/

  Charlon spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Sonja is eigenaar van Wolbers & Wolbers en van Jaarsma + Lebbink Strategie + Organisatie.  Zij is al ondernemer sinds 1995 en heeft daarvoor gewerkt als sales- en marketingmanager. Sonja heeft ruime ervaring in training en coaching en als afstudeerbegeleider op het HBO.  Zij weet als geen ander waar Young Professionals mee worstelen. Zij is sterk in trainen en coachen in het moment, ze voelt goed aan waar de Young Professionals mee worstelen en geeft ze op een veilige respectvolle manier een zetje in de goede richting. Sonja is gecertificeerd BUTTONS drijfveren professional en gecertificeerd DISC gedragsstijlen en drijfveren trainer.

  Sonja spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Johnny Jagroep heeft een passie voor het verbinden van mensen en maken van matches tussen werkzoekende en Randstad Groep Nederland. Hij is werkzaam als Talent Acquisition Specialist en is hiervoor Intercedent geweest bij Randstad. Het presenteren van informatie over Randstad Groep Nederland en enthousiasmeren van werkzoekende is iets wat hij regelmatig met veel plezier doet.

  Johnny spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Anne Bart is sinds april 2014 in dienst van OLVG. In 2008 is hij begonnen aan de verpleegkundige opleiding. Na 2 jaar op een algemene chirurgie afdeling gewerkt te hebben heeft hij gekozen voor de Intensive Care opleiding binnen OLVG. Vanaf december 2019 is hij meewerkend teamleider op de Intensive Care en daarnaast is hij vicevoorzitter van het Verpleegkundig Stafbestuur bij OLVG. 

  Anne Bart spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Michel Jansen is spreker en trainingscoördinator bij Loopbaanlounge.nl en gelooft in werk als belangrijk platform voor geluk en dat leren best leuk mag zijn.

  Hij geeft op een creatieve manier en vol humor praktische tips en motiveert anderen om op een andere wijze naar de arbeidsmarkt te kijken.

  Kansen herkennen en grijpen. Niet alleen de theorieën van Donald Trump en Einstein, maar ook Bert, Ernie en 2Pac passeren tijdens deze workshop de revue.

  Hij neemt ook een hoop cadeautjes voor je carrière mee.

  Michel spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Ilse is OERsterk leefstijlcoach. Zij inspireert en begeleidt mensen richting een beter, gezonder en energieker leven door middel van de beste zelfzorg. Met o.a. lezingen en workshops bij bedrijven en organisaties laat ze de kracht en het samenspel zien van de leefstijl pijlers: ontspanning, slaap, voeding, beweging, een op groei gerichte mindset en zingeving. Ilse werkt naast haar werk als OERsterk leefstijlcoach ook als beleidsmedewerker bij de gemeente Etten-Leur. Daar richt ze zich voornamelijk op sport, preventie en een gezonde leefstijl van inwoners.

  Ilse spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Joeri Kapteijns is sinds 1 november 2019 bestuurslid van het COA. Daarvoor was hij achtereenvolgens directeur Control, Bedrijfsvoering en Juridische Zaken en directeur Regie Migratieketen bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. Tot 2010  had hij diverse (management)functies binnen het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

  Kapteijns is binnen het bestuur portefeuillehouder voor onder meer begeleiding van asielzoekers, (voor)inburgering & participatie, alleenstaande minderjarige vreemdelingen, veiligheid & aanpak overlast en kwetsbare groepen zoals kinderen, bekeerlingen en LHBTI. Ook heeft hij een deel van de bedrijfsvoering onder zich, zoals ict, financien en personeel (HR&O).

  Kapteijns studeerde Arbeid en Sociale Zekerheid, een multidisciplinaire studie Rechten, Economie en Sociologie aan de toenmalige Katholieke Universiteit Brabant (KUB).

  Joeri spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Annett Keizer

  Communicatie- & CarrièreCoach/Trainer l Keizer & Co, communicatie en coaching

  Annett spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Jorrik’s first lines of code were in the days jQuery ruled. That didn’t scare him. Now he has 6+ years of frontend experience using React and Vue during his day job. In the evening and night hours, a lot of fun projects and other libraries passed his ‘git clone’. When not coding he gets his fair share of laughs going to comedy shows.

  Jorrik spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Maurits is gestart als trainee zes jaar geleden en inmiddels Manager projectteam energietransitie. Hij weet alles over hoe we onze omgeving energie kunnen blijven geven.

  Maurits spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Rick Kosse weet dat doorzettingsvermogen loont. Na te zijn gestart op het vmbo heeft hij na een aantal jaren hard studeren zijn master Information Science aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Zijn hart ligt bij de data- en informatiewetenschappen. Bij de Justitiële Informatiedienst past hij innovatieve technieken toe om de Justitiële keten beter te laten functioneren. Eén van deze technieken is synthetische data waarmee hij tijdens de afgelopen Innovatieweek bij Justid verdere stappen heeft gezet.

  Rick spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Karel Kalis is Hoofd Waardecreatie, hij enthousiasmeert, jaagt aan en overtuigt mensen om hetzelfde anders te doen in de “hoe van het bouwen” met leuker werk, succesvollere projecten, kortere doorlooptijden, eenvoud in de complexiteit, meer (positieve) energie en meer resultaat als gevolg.

  Karel spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Jonas Lafeber: Oud medewerker Jonas van onderwijsinstelling EOZ vertelt over zijn bruisende leven op Bonaire, voetbalcarrière en inzet als schoolmaatschappelijk werker.

  Jonas spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Lees meer ›

 • Rogier is docent en onderzoeker bij de onderzoeksgroep ‘Nieuwe Energie in de Stad’, aan de Hogeschool Utrecht. In zijn rol als projectleider en onderzoeker werkt hij samen met studenten, het bedrijfsleven en overheden om het thema renovatie verder te brengen. Sociaal, economisch, technisch, industrieel en circulair zijn de thema’s die hij in samenhang onderzoekt. Zijn drijfveer is om een mooie betaalbare leefomgeving te bieden die eerder niet haalbaar leek.

  Rogier spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Dounia Lkoundi

  Dounia Lkoundi is een speciale mindset coach voor vrouwelijke leiders, die hen helpt om beperkende overtuigingen en negatieve patronen te doorbreken zoals het niet waard voelen of niet goed genoeg voelen. 

  Natuurlijke eigenwaarde, overvloed en innerlijke kracht krijgen dan weer de overhand.

  Haar bewezen methoden stellen haar klanten in staat een betere toekomst voor zichzelf en hun gezin te creëren. Dounia heeft meer dan 150 vrouwen aan een echte doorbraak geholpen met 100% succes.

  Dounia spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Lennart Maas is een hotelier pur sang en werkt vanaf zijn studententijd al in de horeca. Voor Lennart is horeca veel meer dan werken in een restaurant, café of hotel, het is de wereld van de hospitality, van afwisseling en het werken met veel verschillende mensen en prachtige locaties.

  Lennart heeft 8 jaar in het buitenland gewerkt, waaronder Abu Dhabi en Dubai en is in Amsterdam General Manager geweest van het Victoria Hotel in Amsterdam. Vanuit zijn enthousiasme voor hospitality heeft Lennart de Week van de Horeca opgericht en neemt hij regelmatig deel aan hospitality events. Nu werkt Lennart als Manager van de RAI Hotel Services, waarbij hij met zijn team zorg draagt voor duizenden hotelovernachtingen in Amsterdam voor Internationale bezoekers.

  Lennart spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Redacteur bij AG Connect, waar ze zich onder meer specialiseert in de IT-arbeidsmarkt, security, diversiteit en softwareontwikkeling.

  Eveline spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Marit is bouwkundige. In haar rol als projectleider variëren haar projecten van individuele woningen tot complexen van 400 woningen, met een project duur van 1 week tot 2 jaar en van installatie tot gehele schil aanpak met complexe vastgoedinformatie. Haar kennis zet zij in bij verduurzamingsprojecten in bewoonde staat en bij bouwkundige onderhouds vraagstukken.

  Marit spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Aaron Mirck is publicist, schrijver en spreker over technologie. Hij publiceert in onder meer NRC, het Parool en de Telegraaf. Eerder werkte hij als journalist, als tekstschrijver voor tech-bedrijven en als CEO/co-founder van een tech-startup. Hij publiceerde een dichtbundel over technologie: Dit algoritme deugt niet, een managementboek: Alles wat pr-bureaus je niet vertellen en een moderne etiquette-gids: Niet appen tijdens het eten. Hij leert het publiek hoe ze AI op een slimme manier kunnen inzetten en vertelt hij over zijn eigen AI-experimenten.

  Aaron spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Rientz Mulder is de Executive Chef van RAI Amsterdam. Onder de RAI ligt een heel netwerk van tunnels en kelders. In het centrum van deze prachtige, ondergrondse wereld liggen de keukens waar de Basement Chefs hun kunsten verrichten. Van galadiner tot congres of beurs – de catering van de RAI heeft de mogelijkheden, logistieke slagkracht én de flexibiliteit om van ieder evenement een culinair succes te maken. Rientz is de trotse founding father van deze Basement Chefs. In zijn rol is Rientz verantwoordelijk voor de visie en kwaliteit van alle food & beverage bij de RAI. Daarbij geeft hij inspirerend leiding aan een gaaf keukenteam dat in een paar jaar tijd groeide van een goed bewaard geheim tot de trendsettende cateraar van RAI Amsterdam met een voorliefde voor lokale producten. Een team dat daarnaast bekend staat om hun creatieve strijd tegen food waste.

  Rientz spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Jasper is een enthousiaste tech-ondernemer uit Leiden die met zijn Leidse Ingenieurskantoor ‘Inventeers’ producten ontwikkelt die er toe doen! De missie van het bedrijf is dan ook ‘de wereld een beetje beter maken met behulp van techniek’. Met 50 collega’s maken zij sinds 2004 de meest uiteenlopende innovaties voor hun klantengroep waaronder Vattenfall, Eneco ,Tatasteel, Lely en KPN.

  Jasper spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Petra Nijman werkt als personal coach & trainer en is eigenaresse van PETRA NIJMAN Coaching & Training. Ze is opgegroeid in een ondernemersgezin uit de Hospitality wereld. Vanaf haar 14e werkte ze naast haar studie actief mee in het familiebedrijf dat na 30 jaar verkocht moest worden wegens ongeneeslijke ziekte. Het coachen en trainen van personeel on-the-floor is Petra met de paplepel ingegoten en ze is vanuit de keuken gegroeid naar de bediening, getransformeerd naar Hostess en doorgegroeid naar management. De mentale en fysieke impact op het lichaam van de ondernemer en het personeel wordt nog steeds te veel onderschat en dat is voor Petra Nijman de reden geweest om haar eigen Personal Coaching & Training bedrijf neer te zetten, specifiek voor de Hotel & Luchtvaartbranche. Petra neemt mensen in real-life mee onder en op haar vleugels, ze laat ze groeien naar een ongekende hoogte zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Zij weet en voelt als geen ander wat personeelsverloop doet met jouw bedrijf en heeft de oplossing om dit verloop te verlagen op een duurzamere manier. Petra is DE expert op dit gebied binnen de Hotel & Luchtvaart wereld en als externe HR Professional een waardevolle aanvulling voor je HR afdeling en Sparringpartner voor de ondernemer.

  Petra spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Jason Nisbet is een specialist in de publieke- en semipublieke sector en kent dit krachtenveld als geen ander. De afgelopen 25 jaar heeft Jason zich beziggehouden met de bestuurlijke ontwikkeling van diverse Overheids apparaten in de Dutch Caribbean, Suriname en Engelstalige eilanden in het Caribisch gebied. Jason heeft een bachelor in Ontwikkelingsgeografie en een doctoraal in Sociologie en Beleids- en Organisatiewetenschappen met een specialisatie in de publieke en de private sector.  Jason is de voormalige directeur van de Immigratiedienst Curaçao verantwoordelijk voor de reorganisatie van de dienst, voormalige Advisory Partner bij KPMG en momenteel Associate Partner EY Consultancy Caribbean met strategieontwikkeling, reorganisaties, leiderschapsontwikkeling en cultuurverander-programma’s als voornaamste focus.

  Jason spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Dirk Odendaal, originally from South Africa, started working at Rabobank in July 2020 as part of a great team that maintains the Senses platform. With 13+ years of frontend development experience, Dirk has developed a passion for automation and loves working on difficult technical problems. He spends his free time contributing to open-source projects, working on his own pet projects, renovating his house and when he has time, anything sports related.

  Dirk spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Michiel Oosterling joined the Rabobank in January 2021 as Product Manager for the Senses platform, an in-house developed and maintained set of tools and services enabling our teams to build awesome frontend features for all of Rabobank’s customer facing applications. With a focus on frontend development, Michiel has worked in IT for multiple national and international companies since the late 90s, and in various roles such as developer, designer, and later as project manager and product owner.

  Michiel spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Rachel is manager binnen het Sociaal Domein deelt haar kennis over de diversiteit aan mogelijkheden om onze dagelijkse leefwereld vorm te kunnen geven. Wat dat allemaal voor jou betekent en welke kansen je dat biedt, hoor je van hen. Zij dagen jullie uit zelf met je toekomst aan de slag te gaan.

  Rachel spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Indra Poulina is geboren en getogen Op Aruba. Van huis uit is ze HBO-verpleegkundige en anesthesiemedewerker. Sinds 2012 is ze terug op Aruba en is in 2015 assistent zorgmanager geworden. Ze heeft een actieve rol gehad bij de vernieuwbouw van de OK en helpt daarnaast ook bij het schrijven van de richtlijnen en protocollen, en is nauw betrokken bij het  inrichten van de werkplek voor de sedatie-praktijkspecialist.

  Indra spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Fabian Power werkt als Regiomanager Noord bij Fudura. Hij is het schoolvoorbeeld van doorontwikkelen. Na zijn start op de binnendienst van Sales, heeft hij zich steeds verder ontwikkeld. Van product manager, manager datamanagement tot aan regiomanager aan toe. Fabian is gedreven om resultaten te halen en weet dat met een aanstekelijk enthousiasme over te dragen. Dat is dus precies wat wij bedoelen met een Fuduriaan zijn!

  Fabian spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Als communicatiewetenschapper met een groot sociaal hart draagt Luisa graag haar steentje bij aan een eerlijke, rechtvaardige maatschappij. In haar rol als communicatieadviseur bij Stichting Inlichtingenbureau zet zij graag haar tanden in complexe communicatie- en verandervraagstukken. 

  Luisa spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Multi-ondernemer Rob Schalker (bouwjaar 1965) heeft ruim 30 jaar ervaring in retail, branding, storytelling en communicatie. Hij is eigenaar en oprichter van het 360 fashion lifestyle concept A Fish Named Fred waarmee hij wereldwijd actief is. Inmiddels worden in 35 landen de kleurrijke en uitgesproken designs van deze eigenwijze vis gedragen door mannen die niet bang zijn om het podium te pakken.

  Be Proud, Stand Out.. Dat is de claim die A fish named Fred neerlegt. Schalker is in 2011 met zijn concept dat gebaseerd op story telling gestart. Hij en zijn team stappen nog elke dag met volle overtuiging hun bed uit om de wereld vrolijker, kleurrijker en vooral humoristisch te maken. 

  Rob spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Ik ben Pam, ik ben inmiddels 4 jaar werkzaam bij Motion10, waar ik ben begonnen als young professional en nu als volwaardig en zelfstandig consultant op diverse projecten aan de slag ben. Ik hou van de diversiteit van mijn werk: van het contact met de eindgebruiker tot en met het oplossen van technische uitdagingen.

  Pam spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Joey Scheufler is de TikTok expert van Nederland, regelmatig te zien en horen in de landelijke media, oprichter van Prappers Media en Lid van de Reclame Code Commissie. Joey en zijn team helpt bedrijven zoals de Rabobank, Pets Place, Ravensburger, SPAR, Rijksoverheid en Easytoys om actief en succesvol te worden op het meest populaire social media platform van dit moment TikTok.

  Joey spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Maroeska Scholte heeft haar rechtenstudie gevolgd aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 1997 is ze verhuisd naar Curaçao en heeft daar vijf jaar lang gewerkt als advocaat. Na de advocatuur is ze in Nederland opgeleid tot rechter en heeft 6,5 jaar als rechter gewerkt bij de Rechtbank Haarlem in de civiele en strafsector. Sinds 2009 is Maroeska Scholte werkzaam bij het Gemeenschappelijk Hof van Justitie. Binnen het Hof heeft ze in alle rechtsgebieden als rechter gewerkt. In 2022 is ze benoemd tot bestuurslid/vicepresident van zowel de vestiging op Curaçao als die op Bonaire. Ze draagt het Hof  een heel warm hart toe en met het Hof ook de eilanden.

  Maroeska spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Guillano Schoop is afgestudeerd aan de juridische faculteit van de Universiteit van de Nederlandse Antillen. Na voltooiing van de RAIO opleiding is hij per 1 augustus 2005 benoemd tot officier van justitie. Guillano is in de loop der jaren met verschillende portefeuilles belast geweest, waaronder die van luchthaven-officier (drugs- en geldkoeriers, vervalste reisdocumenten en CITES), ZSM, fiscale fraude en sociale zekerheidsfraude, economische delicten, witwassen, mensenhandel, levensdelicten, criminele inlichtingen en de Veiligheidsdienst Curaçao (de lokale variant van de AIVD). Sinds juni 2019 is Guillano de Plv. hoofdofficier van justitie voor het land Curaçao. Naast zijn werk als plaatsvervangend hoofdofficier is Guillano ook parttime docent Strafrecht en Strafprocesrecht aan de juridische faculteit van de University of Curaçao.

  Guillano spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Teamlead SCM and Mendix on top of SAP at Aiden. Currently working as Integration/Lead IT Consultant for Alliander and in the past for Nuon/Vattenfall, Cofely GDF Suez, SCA Personal Care, Biomet Europe, Alpheios, TNT Post, OutuKumpu, SAMAS, Agrifirm, V&D and MediaMotion. Before Frank was SAP consultant at IT Plus and Business Consultant SAP SCMBusiness Consultant SAP SCM at 2B Interactive.

  Frank spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Baukje Vetter

  Lees meer ›

 • ‘Having fun´ is zijn levensmotto. Bas Smit, vader van dochters Lola en Kiki en man van Nicolette van Dam is een gepassioneerd ondernemer en weet in alles wat hij doet onderscheidend, authentiek en geloofwaardig te zijn. Humor behoort tot zijn kernwaarden en dit is iets dat we terugzien op zijn social media account waar hij zijn bijna 950.000 volgers dagelijks een kijkje in zijn dynamische leven geeft. Bas startte zijn carrière als handelaar op de optiebeurs, dit vervolgde zich in het vastgoed waar hij jarenlang samen heeft gewerkt met Roland Kahn. Bas beheert een investeringsbedrijf met participaties in verschillende segmenten met focus op vastgoed, tech & food. De opkomst van social media wekte zijn interesse en al jarenlang volgt Bas de ontwikkelingen hierin op de voet. Social media is een van zijn expertises geworden die hij met zijn visie succesvol weet toe te passen op de ondernemingen waarin hij en zijn vrouw Nicolette participeren.

  Bas spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Femke is een energieke, jonge ambtenaar. Bij gemeente Kampen werkt ze als beleidsontwikkelaar in het sociaal domein, staat ze bekend als verbinder en weet ze zaken te concretiseren en verder te brengen. Femke was één van de finalisten van de verkiezing tot ambtenaar van het jaar.

  Femke spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • In januari 2021 begon ze een nieuw bedrijf: Mama Deli. Sinds april 2022 heeft ze al haar pijlen op deze onderneming gericht. Ze ging binnen twee jaar van idee naar een plekje in het vriesvak van de grote supermarkten. In 2018 was Smit moeder geworden. Haar dochtertje gaf ze het liefst verse groente- en fruithapjes. Na een dag hard werken stond ze daarom ’s avonds nog groenten te stomen en te pureren. Hiervandaan is haar babyvoeding merk ontstaan. Het ondernemen ging met vallen en opstaan. Ze heeft de Bold Future Award overhandigd gekregen bij de verkiezing Zakenvrouw van het Jaar. Ze is hiermee een veelbelovend onderneemster. De jury prees het ‘aanstormende talent’ vooral voor haar ‘moed, positiviteit en kracht’.

  Marielle spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Femke Sparreboom werkt als Business Consultant bij de Justitiële Informatiedienst. Voor verschillende diensten is zij de schakel tussen de devops teams binnen Justid en de diverse Justitie en Veiligheid organisaties. Na haar studie Business, IT en Management heeft zij zich bij een software ontwikkelaar in de commerciële markt ontwikkelt tot een onmisbare link in implementatie trajecten, waarbij de keten van meerdere partijen naadloos aan elkaar geschakeld moesten worden.  Bij Justid vond ze enkele jaren geleden de maatschappelijke betrokkenheid waar ze naar op zoek was. 

  Femke spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Olaf is als adviseur innovation & change verantwoordelijk voor het bedenken en implementeren van creatieve oplossingen binnen Randstad. De focus van het team ligt op het verbeteren van de werkervaring en het creëren van meerwaarde voor zowel de klanten als de uitzendkrachten van Randstad. Olaf heeft eerder gewerkt als data analist bij verschillende bedrijven en heeft een passie voor sport. Na werk en in het weekend is hij dan ook graag op de golfbaan of op de racefiets te vinden.

  Ernst spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Lees meer ›

 • My name is Jessy The and I work as a Frontend Developer at Team Rockstars IT. I switched careers from Tax Law to Software Development and ever since it’s been my mission to create code with an impact.

  Jessy spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Luisa Thüne is een masterstudent Biotechnologie die al 5 jaar in Wageningen studeert. Binnen de studies van de Wageningen Universiteit focust Luisa zich op het oplossen van hedendaagse problematiek vanuit een uniek en Wagenings perspectief. Denk aan klimaatverandering, voedselproductie en gezondheid. Tevens coördineert ze de activiteiten rondom de mastervoorlichting met een nadruk op de overgang van hbo naar wo!

  Luisa spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 •  Mandy Timmer, ruim 15 jaar werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Als Manager binnen Younited® is zij dagelijks bezig met het adviseren van ondernemers en opdrachtgevers.

  Mandy spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Jorrit zet zich dagelijks in voor het verbeteren van de waterkwaliteit. Jorrit werkt aan innovaties zoals een machine om het water te wassen of klimaatmodellen en is voorzitter van de Ondernemingsraad.

  Jorrit spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Senior adviseur organisatieontwikkeling met zowel onderwijskundige en veranderkundige expertise en ervaring in het hoger beroepsonderwijs en in de gezondheidszorg.

  Marlo spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Als Practice Manager is Laurens gepassioneerd in het helpen van klanten en daarvoor zal hij hard mijn best doen. Wat hij het leukst aan consultancy vindt? Dat is zonder twijfel bij verschillende klanten een kijkje in hun ‘keuken’ te mogen doen en daarbij te leren van hun business en processen. Het geeft hem veel voldoening om oplossingen te realiseren die deze processen van klanten verbeteren. Daarnaast krijgt hij veel energie van het helpen van collega’s en het samen neerzetten van mooie producten. Ik leer graag van anderen en zorg er tegelijkertijd voor dat anderen succesvol zijn in hun werk.

  Laurens-Jan spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Roos van Dalen is onderzoeker op het gebied van (gender)diversiteit & inclusie. In haar ervaring werd er al veel geschreven over het tekort aan topvrouwen, maar weinig vanuit het perspectief van de succesverhalen die de top wel al hadden bereikt. Om die reden is ze in gesprek gaan met meer dan 25 topvrouwen om te achterhalen hoe Nederlandse topvrouwen tegen gender(on)gelijkheid aankijken en wat wij van hen kunnen leren. Sindsdien heeft ze voor verscheidene kranten geschreven, schrijft ze hier columns maandelijks over en verzorgt zij lezingen en workshops.

  Roos spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Actrice, presentatrice, restauranthouder, ondernemer en moeder; Nicolette van Dam is een duizendpoot met onbegrensde ambitie. Samen met haar broer runt ze Brasserie Van Dam en participeert ze als ondernemer in verschillende bedrijven. In 2015 trouwde ze met haar grote liefde Bas en samen zijn zij trotse ouders van dochters Lola-Lily en Kiki-Kate. Nicolette is ambassadeur van Unicef, van Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje en van de Nationale Postcodeloterij en zet zich samen met haar man Bas Smit actief in voor diverse goede doelen middels eigen geïnitieerde acties waarbij hun social media kanalen een groot draagvlak vormen. Samen zijn zij tevens actief binnen diverse ondernemingen waaronder het event ‘De Amsterdamse Zomer’ en ze hebben in 2021 hun eerste eigen boek 'Nederland heeft Alles' uitgegeven. Een boek waarvoor ze in dat jaar een ontdekkingsreis door Nederland hebben gemaakt.

  Nicolette spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Rolf verzorgt de presentatie. Hij is marketeer, business developer en arbeidsmarktspecialist bij gemeente Haarlemmermeer. 

  Rolf spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Celina van den Bank studeerde Bouwkunde aan de Technische Universiteit Eindhoven en is gespecialiseerd in digitalisering en innovatie in de gebouwde omgeving. Celina is werkzaam als Procesmanager bij DigiBase, een bedrijf van VolkerWessels, waar ze data- en informatiestromen tussen IT-systemen optimaliseert en verantwoordelijk is voor het digitaliseringsprogramma rondom de nieuwe Wet kwaliteitsborging voor het bouwen. In haar vrije tijd is zij verbonden aan KIVI als voorzitter van de afdeling Young KIVI Engineers waarmee zij Young Professionals verder helpt in hun carrière.

  Celina spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Frans spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Lees meer ›

 • Arjen van Elk is Sales Director bij Feadship en kan bogen op een jarenlange ervaring bij de top van de Nederlandse maritieme industrie.

  Arjen spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Edwin van Kempen, 53 jaar, commercial director van EuroSort en al meer dan 20 jaar actief in de interne logistiek. Heeft een technisch commerciële achtergrond (HTS en Bedrijfskunde). Heeft samen met zijn Team EuroSort verder gebouwd naar een wereldspeler met een goede naam in de markt, waar ca. 200 medewerkers werkzaam zijn over verschillende vestigingen. 

  Edwin spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Fabian van Neerbos: Vanuit het Openbaar Ministerie Sint Maarten spreken we met HR manager Fabian, 31 jaar, inmiddels ruim 6 jaar woonachtig op Curaçao en alweer ruim 4 jaar werkzaam binnen het OM Carib. Met zijn team werken ze vanaf de standplaats Curaçao voor onze ruim 140 medewerkers op de eilanden Curaçao, Sint Maarten, Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

  Fabian spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Opleidingsadviseur Korian en docent verpleegkunde met veel ervaring in de beroepspraktijkvorming.

  Jenny spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Lees meer ›

 • Anne en Esther Vedder zijn de succesvolle ondernemers achter het megapopulaire sieradenmerk Vedder & Vedder. De identieke tweeling timmert al erg lang aan de weg en heeft zo grote samenwerkingen mogen verwezenlijken met onder andere Rita Ora, Sylvie Meis en Romee Strijd. Ze staan bekend om de gepersonaliseerde sieraden van goede kwaliteit. Ze hebben inmiddels 235 duizend volgers op Instagram, een leuke podcast en een documentaireserie op Videoland. Kortom: de zussen zijn niet meer weg te denken uit sieradenland.

  Ester en Anne spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Jort spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Eind 2014 is Floor via via met BearingPoint Caribbean in contact gekomen over een functie als software developer/Be Informed specialist op Curaçao. Na 4 jaar op Curaçao gewoond te hebben zijn hij en zijn vrouw weer terugverhuisd naar Nederland maar hij werkt nog steeds voor het Caribische bedrijf.

  Floor spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Lees meer ›

 • Als Rijkstrainee zet Emiel zich in als frisse jonge kracht bij het ministerie van Buitenlandse Zaken. Zijn achtergrond in bestuurskunde en Spaanse Taal & Cultuur helpt hem met een brede brede blik naar vraagstukken te kijken en de veelzijdige politieke relaties te overzien. Na een half jaar bij de Directie Internationaal Ondernemen werkt Emiel sinds kort bij de Directie Europa, waar hij nauw samenwerkt met onze ambassades en vertegenwoordigingen. Emiel gelooft in verbindend werken en in het frisse perspectief dat kenmerkend is voor Rijkstrainees.

  Emiel spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Esmeralda heeft carrière gemaakt in het sociaal domein en is overgestapt naar de digitale wereld als informatiemanager binnen Team Vernieuwing & Digitalisering. Hoe zorgen we dat data ons helpt om betere voorzieningen te ontwikkelen. Zij weet de antwoorden.

  Esmeralda spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Lees meer ›

 • Julia is een ervaren carrière coach uit Twente. Ze heeft inmiddels 9 jaar ervaring in recruitment en loopbaanbegeleiding. Met haar bedrijf Van Begin Tot Baan begeleidt ze ongelukkige werknemers die zijn vastgelopen in hun baan naar meer werkgeluk. Mensen die meer uit zichzelf en hun carrière willen halen, maar niet weten wat bij ze past en/of hoe ze die baan binnenslepen.

  Julia spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • We moeten van het gas af en daarom – meestal – aan de warmtepomp. Maar om die te installeren, moet je hele huis overhoop worden gehaald. vincent bedacht een alternatief; de Tarnoc. een warmtepomp die radicaal anders werkt dan bestaande modellen en daardoor 1-op-1 de cv-ketel vervangt zonder grote aanpassingen aan de woning. Vincent behoort tot de beste 25 ondernemers onder de 25 jaar van het jaar 2022.

  Vincent spreekt tijdens:

  Lees meer ›

 • Vanuit mijn interesse in het menselijk leren koos ik voor een studie psychologie, waarin ik mij gespecialiseerd heb in Human Learning & Development. In mijn huidige rol als trainer ontwikkel ik trainingen op het gebied van soft- en business skills (o.a. solliciteren, cv, LinkedIn en onderhandelen). Het doel? Studenten zo goed mogelijk voorbereiden op de arbeidsmarkt.

  Jules spreekt tijdens:

  Lees meer ›

Meer weten over De Nationale Carrièrebeurs 2023? 

Volg ons op Social Media:

FacebookLinkedInYoutube

Mediapartners
Logo Match & MeetLogo JobnetLogo Slam!Logo Knaek
MonsterboardDe Nieuwe Lichting