Feestelijke beursafsluiting: Ronnie Flex treedt LIVE op!

De Nationale Carrièrebeurs wordt op zaterdag 23 april om 16.45 uur feestelijk afgesloten met rapper Ronnie Flex! De Rotterdamse rapper én producer zal een half uur lang de Amsterdamse Rai op z’n kop zetten.

De 29-jarige Ronnie, oftewel Ronell Plasschaert, begon als dertiendjarige tiener al met muziek maken. Hij studeerde aan de popacademie, waar hij les kreeg van zanger Diggy Dex. Dex koppelde Ronnie aan de Nederlandse zanger Gers Pardoel en niet veel later verzorgt Ronnie het voorprogramma van Pardoel zijn tour.

Sinds 2012 kwam de carrière van Ronnie in een stroomversnelling terecht. Hij tekende een contract bij platenmaatschappij Top Notch, wint de State Award voor Rookie Of The Year en ook is hij finalist van De Grote Prijs van Nederland. In 2013 wordt hij 3FM talent en brengt hij zijn eerste EP uit: Tankstation. De échte doorbraak van Flex vindt plaats in 2015, na het uitbrengen van de populaire hit ‘Drank & Drugs’ met Lil Kleine. Sindsdien is Ronnie niet meer weg te denken uit de Nederlandse hitlijsten, en scoort hij de ene na de andere monsterhit.

Ronnie Flex

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
Logo Match & MeetLogo JobnetLogo Slam!Logo Knaek