Kennismaken met het ingenieursvak: bevrijd jezelf uit de Escape Bus!

Ingenieurs- en adviesbureau Antea Group probeert op een wel héél bijzondere manier bezoekers van De Nationale Carrièrebeurs te interesseren voor het ingenieursvak. In de ‘rijdende escaperoom’, oftewel een Escapebus moeten deelnemers zes ingenieur-gerelateerde spellen spelen om zichzelf te bevrijden.

De Escapebus met bijbehorende spellen zoals het bouwen van een brug tot aan het verzamelen van data kunnen de studenten, starters & (young) professionals doen laten inzien hoe mooi, betekenisvol en divers het ingenieursvak is.

Het thema van de Escapebus is ‘het atelier van Leonardo da Vinci’. Da Vinci (1452 – 1519) kan worden gezien als een van de meest bekende ingenieurs aller tijden. Om zich te bevrijden uit het atelier krijgen deelnemers van de Escapebus de opdracht om één van de laatste uitvindingen van Da Vinci te redden. Volgens de CEO van Antea Group, Tanja Lendzion, krijgen studenten hierdoor een beter beeld van het werk dat wordt gedaan binnen de ingenieursbranche en maken ze kennis met de organisatie.

Escapebus

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
Logo Match & MeetLogo JobnetLogo Slam!Logo Knaek