Michiel Muller opent De Nationale Carrièrebeurs!

Niemand minder dan ‘Serial Entrepeneur’ Michiel muller, beter bekend als de CEO van Picnic, opent De Nationale Carrièrebeurs op vrijdag 22 april om 10.15 uur.

De vorige editie van De Nationale Carrièrebeurs in 2019 werd geopend door de broer van Michiel, Frans Muller. Frans is de CEO van Ahold Delhaize, en hij heeft het stokje overgedragen aan zijn broer Michiel.

Michiel is één van de oprichters van online-supermarkt Picnic. Waar in 2015 4 Picnic auto’s in Amersfoort reden, telt Nederland er nu meer dan 1000. In 2019 werd Picnic zelfs uitgeroepen tot snelst groeiende bedrijf van Nederland, en daarmee versloeg zij Thuisbezorgd en Rituals.

Muller is een échte multi-ondernemer. Na een carrière bij ExxonMobil maakte hij van benzineketen Tango een waar succes. Na de verkoop van Tango richtte Muller maar liefst drie andere ondernemingen op: Route Mobiel, Bieden en Wonen en Vault79. Dit alles deed hij met zakenpartner Marc Schröder. Over zijn ondernemerssuccesen heeft Muller twee boeken geschreven, waarvan zijn eerste boek in 2010 door het publiek werd bekroond tot ‘het beste ondernemersboek van 2010’. Tevens is Muller investeerder/adviseur voor onder andere La Dress, VONQ, IAMgency.com en Lapostle.

Michiel Muller

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 22
Amsterdam

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
Logo JobnetTurffLogo KnaekMonsterboard
Mediahuis RadioDe Nieuwe Lichting Groep