SLAM!: trotse mediapartner van De Nationale Carrièrebeurs!

Radiozender SLAM! en De Nationale Carrièrebeurs hebben de handen ineengeslagen. Vanaf 4 april hoor je De Nationale Carrièrebeurs dagelijks voorbij komen op de onder de Millennials populaire radiozender!

Slam!

Bij SLAM! hoor je iedere dag de lekkerste muziek, de populairste pop- en dancetracks van het moment, afgewisseld met de lekkerste classics uit de ’90 en ’00. De missie van SLAM!? Elke minuut van de dag zo lekker mogelijk maken. Met SLAM! ga je mee in de energie van het moment. SLAM! en hun doelgoep vieren het leven samen in alles wat ze doen op radio, tv, online kanalen en op events. SLAM! is geen traditioneel merk. Hier doen ze het liever anders. Ze zijn eigenzinnig, zoeken het randje op en hebben lef!

Millennials

Met een gemiddelde leeftijd van 34 jaar is SLAM! het jongste radiostation van Nederland. Daarom weet SLAM! ook precies wat de doelgroep van de Millennials verlangt en verwacht van een radiostation. Wekelijks trekt SLAM! 700.000 unieke luisteraars met hun populaire pop- en dancetracks van dit moment. Met inmiddels meer dan 1 miljoen YouTube abonnees is de radiozender uitgegroeid tot het grootste online radiomerk van Nederland!

Waar & wanneer


-


-

RAI Amsterdam
Europaplein 24
Amsterdam

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van aankomende carrièrebeurzen.

Inschrijven ›

Mediapartners
Logo Match & MeetLogo JobnetLogo Slam!Logo Knaek